Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα ΦΩΤΟ

24 Νοεμβρίου 2015

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, Τρίτη (24/11) από την Ελληνική Αστυνομία, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 66χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ζεφύρι, για αποπλάνηση ανηλίκου.  

Τα στοιχεία που αφορούν υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρχών,  πρόκειται συγκεκριμένα για τον Λιανέρη Δημήτριο του Ιωάννη και της Ευγενίας, γεννηθέντα το 1949 στον Πειραιά.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 66χρονου μετά την αποκάλυψη που έκανε ένα 7χρονο κοριτσάκι αρχικά στη μητέρα του και στη συνέχεια στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου σχετικά με το δράμα που περνούσε στα χέρια του δράστη.

Η καταγγελία της 7χρονης ήταν αφορμή για να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι γεγονότων το οποίο φτάνει τουλάχιστον πίσω στο 1967, όταν και φέρεται να ξεκίνησε τις ασελγείς πράξεις του σε άτυχα κορίτσια, ο δράστης. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, θα διαρκέσει 6 μήνες και  αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών και στην αναγνώριση του από τυχόν άλλα θύματα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-2486286 του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι σε κάθε περίπτωση διασφαλίζεται η ανωνυμία καθώς και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

www.enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...