Nέα λειτουργία του Facebook θα διαγράφει τα μηνύματα ύστερα από 60 λεπτά

25 Νοεμβρίου 2015

Το Facebook δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία θα διαγράφει τα μηνύματα μια ώρα μετά την αποστολή τους, όπως στο Snapchat. Με αυτήν τη λειτουργία οι χρήστες θα διαβάζουν τα μηνύματά τους κι έπειτα από μια ώρα αυτά θα «αυτοκαταστρέφονται».

Αυτό θα πραγματοποιείται μόνο εφόσον οι χρήστες επιθυμήσουν να πατήσουν το εικονίδιο της κλεψύδρας που θα εμφανίζεται στις επιλογές του Facebook. Έχοντας πατημένη την κλεψύδρα αυτή, ότι μήνυμα στέλνεται στο προφίλ του χρήστη θα διαγράφεται ύστερα από 60 λεπτά.

Το νέο σύστημα του δημοφιλούς δικτύου κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί μέχρι στιγμής πιλοτικά στη Γαλλία, είναι διαθέσιμο στο Apple store, ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

«Η εξαφάνιση των μηνυμάτων δίνει στους ανθρώπους μια εναλλακτική επιλογή επικοινωνίας σε σχέση με το Messenger. Aναμένουμε τα σχόλια των ανθρώπων που δοκιμάζουν ήδη το νέο αυτό εγχείρημα», ανακοίνωσε το Facebook.

peoplegreece.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ