Πού θα ακούσω καλή μουσική;

Έχεις αποφασίσει ότι αυτό το σαββατοκύριακο θες να βγεις και να ακούσεις καλή μουσική;

Kαι που θα πας;

Ροκ ή Λυρική σκηνή;

Πάριο, Μαραβέγια ή Παπακωνσταντίνου;

Και αν θες να βγεις μαζί με το παιδί;   

Και αν δε θες να ξοδέψεις χρήματα; 

Οι προτάσεις μας γι’ αυτό το σαββατοκύριακο τα έχουν όλα. Για ρίξε μια ματιά.

Ο Γιάννης Πάριος ολοκληρώνει στις 13 Ιανουαρίου τις παραστάσεις του με τίτλο «Όλα μου τα σ’ αγαπώ» στην σκηνή του Παλλάς. Ο ερωτικός τραγουδιστής μας  θυμίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο  μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, όλα εκείνα τα  τραγούδια που όλοι σιγοψιθυρίσαμε σε έρωτες σε χωρισμούς. Σαράντα χρόνια πορείας, σε μια βραδιά.

 (Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα ταμεία του Παλλάς και το CityLink και οι τιμές ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν τα 60 . Αν είσαι φοιτητής, φοιτήτρια  υπάρχει εισιτήριο στα 20 ευρώ  αν είσαι άνεργος/ η  κοστίζει 15).

Και επειδή ο έρωτας για άλλους περνάει μέσα από τη ροκ,  μή χάσεις  τα live του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Νέα Αρχιτεκτονική. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μας υποδέχεται κάθε Σάββατο σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα με το γνώριμο ύφος του καλλιτέχνη και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και τα νέα του τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Αφετηρία», που ετοίμασε μαζί με τον Οδυσσέα Ιωάννου  Η πρωτοπορία της συγκεκριμένης δουλειάς βρίσκεται στη μελοποίηση των τραγουδιών κι αυτό γιατί στα 7 από τα 12 τραγούδια τη μουσική έγραψαν νέοι, άγνωστοι μέχρι σήμερα μουσικοί.

To e-μπορώ.gr και η Αρχιτεκτονική χαρίζουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες μία διπλή πρόσκληση για το live του Βασίλη Παπακωνσταντίνου το Σάββατο 19 Ιανουαρίου. Αν θες να τις κερδίσεις, έλα εδώ. 

Οι Maraveyas Ilegal, από την άλλη σε περιμένουν  στην σκηνή του Σταυρού του Νότου ολοκληρώνοντας τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις τους. Ο Κωστής Μαραβέγιας και η πολυπληθής μπάντα του σου λέει “Welcome to Greece”,  σου τραγουδά την τελευταία του επιτυχία “Λόλα” σε υποδέχεται  σε ένα live γεμάτο ενέργεια, χορό και καλή μουσική.

Θες να κερδίσεις δωρεάν είσοδο; Έλα εδώ!

Στον Σταυρό του Νότου Plus, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Θανάσης Αλευράς συνεχίζουν τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τη μουσικοσατιρική παράσταση “ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ”.  Τραγούδια και κείμενα εναλλάσσονται σε ένα ανατρεπτικό live που θα τραγουδήσεις και θα γελάσεις με την ψυχή σου. Και για κάτι πιο εναλλακτικό στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Badminton, οι Voca People επανέρχονται για να ενθουσιάσουν ξανά το αθηναϊκό. Μία ορχήστρα χωρίς… όργανα σε μία παράσταση γεμάτη φωνές, ήχους, τραγούδι ακαπέλα και τέχνη του beat box.

Αν πάλι προτιμάς ένα πιο ήσυχο σαββατοκύριακο μη χάσεις την απογευματινή παράσταση του Σαββάτου  “Μεγάλοι κύκλοι τραγουδιών” στην Εθνική Λυρική Σκηνή.  Συνθέσεις των Βάγκνερ και Μάλερ από τις σολίστ Βούλα Αμιραδάκη και Μαρία Καραγιαννάκη  και τον πιανίστα Νίκο Τσαλίκη υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Βαγγέλη Χατζησίμου θα σας εντυπωσιάσουν. Η παράσταση ξεκινάει στις 18:00 και η είσοδος  είναι ελεύθερη! Και αν θες να βγεις με το παιδί σου  την Κυριακή η  Εθνική Λυρική Σκηνή φιλοξενεί την παιδική όπερα “Κοκκινοσκουφίτσα” σε μία διαφορετική εκδοχή όπου δεν είναι ο λύκος αυτός που τρομάζει την Κοκκινοσκουφίτσα!

Καλό Σαββατοκύριακο!

 

 

 

Σχετικά άρθρα