Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

28 Νοεμβρίου 2015

Με τίτλο «Oλο το σχέδιο για τη σωτηρία των ταμείων» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών οργανισμών ύψους 40 δισ. ευρώ με έσοδα από την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους, την αύξηση των εισφορών εργοδοτών-εργαζομένων για δύο χρόνια, την εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων, τις δημόσιες προμήθειες και τα κέρδη των τυχερών παιχνιδιών.

Επίσης η «Αγορά»:

• δημοσιεύει ρεπορτάζ για το ξέσπασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι σε όσους επιχειρούν να τον εμπλέξουν σε παρασκηνιακά πολιτικά παιχνίδια. «Μην τα μπερδεύετε, η προσπάθειά μου για συνεννόηση δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση την ανάμειξή μου σε σενάρια για κυβερνητικά σχήματα» ξεκαθαρίζει, μιλώντας σε συνεργάτες του, ο Προκόπης Παυλόπουλος.
• αποκαλύπτει ότι ξένα funds που ενδιαφέρονται να αγοράσουν επιχειρηματικά, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια κάνουν απόβαση στην Αθήνα, ενοικιάζουν γραφεία και προσλαμβάνουν δικηγόρους και λογιστές.
• φιλοξενεί συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος δηλώνει: «Καμία συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Η «Α» δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη του Νάσου Κλωνάρη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Infosolutions που χρεώνεται το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.


Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος δηλώνει: «Μπορούμε να συζητήσουμε με Τουρκία-Γερμανία» και της πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία τονίζει: «Η Ν.Δ. πάσχει από έλλειψη δημοκρατικότητας».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...