Νέο πρόβλημα με Μπερμπάτοφ!

28 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε τι συνέβη πριν λίγο και τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ...

  

Δεν αναφερόμαστε στα... εξωαγωνσιτικά και στα όσα έκανε στο ματς με την Καμπάλα, αλλά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο Βούλγαρος σήμερα είχε ενοχλήσεις στην γάμπα.

Ιδού το Δελτίο Τύπου:

Η αγωνιστική εικόνα βελτιώθηκε και θύμισε τον ΠΑΟΚ της αρχής της σεζόν, αλλά το αποτέλεσμα πάλι δεν ήρθε. Κάτι που προβληματίζει, μα δεν αγχώνει τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος πήρε τις απαντήσεις που περίμενε από τους παίκτες του.

Την επομένη του αγώνα με την Γκαμπάλα ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Καλλονή. Προετοιμασία στις ίδιες βάσεις. Στο ίδιο στυλ παιχνιδιού με μεγαλύτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι και στο τελείωμα των φάσεων που έχει πληγώσει τον ΠΑΟΚ στα προηγούμενα ματς.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Τούμπας έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης. Ο Στέλιος Κίτσιου που αποχώρησε από την αναμέτρηση με ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Το Σάββατο (28.11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12.00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...