Οι προβλέψεις της ημέρας (29/11): Άνοιξε την καρδιά σου και στείλε μηνύματα φιλικότητας και εγκαρδιότητας.

29 Νοεμβρίου 2015

Σελήνη στον Καρκίνο εξάγωνο με Δία στις 10.03 πμ

Γίνε πληθωρικός/η με όλους και με όλα

Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το μεσημέρι για να ψωνίσεις για το σπίτι σου, να μαγειρέψεις ένα λαχταριστό φαγητό αν είσαι σπίτι και να τακτοποιήσεις τον χώρο σου. Αν είσαι στο γραφείο βάλε μια τάξη, καθάρισε, συγύρισε και φτιάξε ένα ζεστό περιβάλλον. Άνοιξε την καρδιά σου, άκου τους άλλους και στείλε μηνύματα φιλικότητας και εγκαρδιότητας.

Σελήνη στον Καρκίνο τετράγωνο με Αφροδίτη στις 2.45 μμ

Ο καθρέφτης μου είναι οι άλλοι

Η ανθρώπινη επαφή είναι το ζητούμενο από το μεσημέρι και μετά. Συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα, μοιράσου στιγμές, πήγαινε μια βόλτα, κάνε ένα διάλλειμα. Ιδανικές ώρες να καλλωπιστείς και να κλείσεις ραντεβού που θα αναζωογονήσουν την ψυχή και το σώμα σου.

Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 4.45 μμ

Μην φτιάχνεις σενάρια και ειδικά δραματικά

Η κορύφωση αυτής της όψης λειτουργεί μέρες πριν και ως τις 4/12, προκαλώντας απαισιοδοξία για τις εξελίξεις των θεμάτων μας. Λόγω και της παρεμβολής του Κρόνου, οι ώρες ως το βράδυ αλλά και οι μέρες γενικότερα, είναι ακατάλληλες για αποφάσεις που αφορούν σε ένα μελλοντικό σχέδιο ή μια απόφαση. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο γι’ αυτό κρατήσου μακριά από μελαγχολικές σκέψεις. Εκμεταλλεύσου την όψη αυτή για εκτόνωση μέσω οποιασδήποτε ασχολίας δεν χρειάζεται πολλή σκέψη.

Καρκίνε, Ζυγέ, Αιγόκερε και Κριέ, προτίμησε σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην προσωπική σου ευεξία.

Λέοντα, Υδροχόε, Ταύρε και Σκορπιέ, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην βαριέσαι να δεχτείς τις προτάσεις των άλλων. Θα εκπλαγείς αν τελικά αφήσεις να σε παρασύρουν!

Ιχθύ, Παρθένε, Δίδυμε και Τοξότη, βλέπεις τα πράγματα με τα δικά σου μάτια και αυτό είναι λογικό, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο.Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/ta-astra-simera/item/82120-ti-lene-ta-astra-simera-29-11#ixzz3ssZsClm8


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ