Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/11)

29 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Τόσο ο τεχνικός σου εξοπλισμός όσο και το... μυαλό σου θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα στην λειτουργία τους, παθαίνοντας ο μεν τα διάφορα περίεργα και το δε διαλείψεις και κενά, αφού είναι πιθανό να ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Στα ερωτικά πάλι, αν δεν σταθείς σε κάποιες λεκτικές υπερβολές ή που θα αγγίξουν και τα όρια του παραμυθιού, τότε η συνάντησή σου με ένα πρόσωπο θα πάει καλά.
Σε σχέση: Η συνεννόηση με το ταίρι σου μάλλον θα είναι δύσκολη έως ανύπαρκτη σήμερα και θα δημιουργούνται συνεχώς παρεξηγήσεις μεταξύ σας που θα καταλήγουν στο «συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι εννοούσες».

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Παρότι κυριαρχεί ο ρομαντισμός, δε θα μπορέσεις να παραβλέψεις το γεγονός ότι με ένα πρόσωπο που σου αρέσει κινείστε σε άλλο μήκος κύματος, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την επικοινωνία σας σήμερα και δημιουργεί μπερδέματα. Ίσως αναρωτηθείς αν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ή συμβαίνει επειδή είναι ακόμα αρχή και δεν έχει βρει ο καθένας τα πατήματά του, ωστόσο έχε το νου σου.
Σε σχέση: Όταν είσαι με το ταίρι σου φρόντισε να τα ξεχνάς όλα και να απολαμβάνεις τη συντροφιά του. Το να μιλάς ή να αγχώνεσαι για λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις δε σε βοηθά, αντίθετα χαλάς και τις λίγες στιγμές που έχεις για να χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στα ερωτικά σου και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις με ένα πρόσωπο. Σε θέλει; Δε σε θέλει; Άλλα σου λέει η συμπεριφορά του κι άλλα υποστηρίζει. Έχεις και τα επαγγελματικά σου που δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, ε, πώς να μην αποτρελαθείς; Αν όμως συνεχίζει να σου αρέσει, τότε κάνε λίγο υπομονή ακόμα.
Σε σχέση: Θα θολώσεις λίγο τα νερά σήμερα, φροντίζοντας να αποφύγεις το στρίμωγμα του συντρόφου σου και να μην απαντήσεις σε ένα καίριο θέμα που θα θέσει. Παρότι θα νομίσεις ότι τον «ξεγέλασες» έχε υπόψη σου ότι μπορεί να υποχωρεί για να επανέλθει δριμύτερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Δε σου έφτανε η Σελήνη στο ζώδιό σου, έρχεται και το τετράγωνο Ήλιου –Ποσειδώνα να σε πλημμυρίσει από αναμνήσεις και συναίσθημα. Επειδή θα έχεις μια μεγάλη νοσταλγία σήμερα, κινδυνεύεις να ξεχάσεις τις άσχημες πλευρές του χαρακτήρα ενός ατόμου που κάποτε ήσασταν μαζί και να θυμάσαι μόνο τις καλές. Αλλά, καλό θα ήταν να μην σβήνεις από το μυαλό σου, την αιτία που χωρίσατε...
Σε σχέση:
Ένα κρύωμα ή άλλου είδους αδιαθεσία θα σε κρατήσει σήμερα μέσα και ίσως σπάσεις ρεκόρ γκρίνιας φτάνοντας το σύντροφό σου σε σημείο απελπισίας. Για να μη σε αφήσει μόνο σου, παρέα με τον πόνο σου προσπάθησε να είσαι πιο ανεκτικός/η. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ίσως παρασυρθείς από το ρομαντισμό που κυριαρχεί σήμερα και αφεθείς στο να ζήσεις μια όμορφη εμπειρία, γνωρίζοντας ότι το τέλος της θα γραφτεί σύντομα και όχι με το γνωστό «ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα». Παρ’ όλα αυτά βαθιά μέσα σου έχεις μια προσδοκία, μήπως διαψευστείς, από την θετική πλευρά, για την ώρα όμως μην περιμένεις κάποια ιδιαίτερη αλλαγή της κατάστασης.
Σε σχέση: Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με το ταίρι σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπερδέψεις ακόμα περισσότερο τα πράγματα αλλά και να ακούσεις και ψέματα ή δικαιολογίες που δε θα σου αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μην προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις τίποτα σήμερα που να αφορά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ούτε καν γιατί έχεις κολλήσει μαζί του, με την λογική. Δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς να σε βοηθήσει σε ερωτικά θέματα, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι αναλύοντας περισσότερο τα πράγματα θα αποφύγεις το λάθος. Καλό θα ήταν να αφεθείς στα κελεύσματα της καρδιάς σου και να μην το ψάξεις παραπάνω.
Σε σχέση: Αν δεν ήσουν εσύ τόσο αυστηρός κριτής, ίσως ούτε ο σύντροφός σου θα αναγκαζόταν να σου κρύβει πράγματα. Αν σταματήσεις να του κουνάς δασκαλίστικα το δάχτυλο κι ανοίξεις καλύτερα τα αφτιά σου, τότε θα υπάρξει αλλαγή και στη στάση του.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Κανείς δε μπορεί να σε εμποδίσει να ονειρευτείς ένα πιο όμορφο ερωτικό μέλλον και μάλιστα καλά θα κάνεις μια μέρα σαν τη σημερινή, να αφήσεις το νου σου ελεύθερο να ταξιδέψει όπου θέλει, χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι για να υλοποιηθούν κάποια από αυτά θα πρέπει να τα κυνηγήσεις και να μην περιμένεις απλά να γίνουν.
Σε σχέση: Είναι πιθανό άλλα να είχατε συμφωνήσει με το σύντροφό σου κι άλλα να γίνονται ή κάποιος από τους δύο να καταπιαστεί με κάτι και να ξεχαστεί τελείως, με αποτέλεσμα να τρέχετε για μια συνάντηση που είχατε κανονίσει και να φτάσετε με καθυστέρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η:Τα συμπεράσματα που θα βγάλεις σήμερα για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει θα είναι τελείως εκτός γιατί είσαι προκατειλημμένος/η και ψάχνεις συνεχώς να βρεις που σταματά η αλήθεια και που αρχίζει το ψέμα. Αντί να σκαλίζεις και να ψάχνεις να βρεις το «ύποπτο» άσε τη διαίσθησή σου να πάρει τα ηνία. Αυτή έχει τα δικά της μάτια και βλέπει καλύτερα και μακρύτερα από το νου.
Σε σχέση:
Ακόμα κι αν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι το ταίρι σου κάτι σου κρύβει, σήμερα δε θα μπορέσεις να το αποδείξεις αφού είτε θα αρνείται και δε θα το παραδέχεται είτε θα στο αντιγυρίσει και θα ρωτά εσένα διάφορα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα υποχωρήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Ήλιου σου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει την διάψευση των προσδοκιών σου για ένα άτομο κι αυτό γιατί εσύ του έδωσες ιδιότητες κι αξίες που δεν είχε. Ενδεχομένως να άφησες να σε παρασύρει το συναίσθημα και να μην παρατήρησες κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του, ωστόσο αν δεν χάσεις την πίστη σου, σύντομα κάποιο άλλο σαφώς καλύτερο θα έρθει να αναπληρώσει το κενό του.
Σε σχέση: Πιθανόν να παρεξηγηθείς από το σύντροφό σου εξ αιτίας μιας παρανόησης ή να κάνεις του κεφαλιού σου σε ένα ζήτημα που θα προκύψει χωρίς να του πεις τίποτα και τελικά να την πατήσεις. Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι θα δείξει κατανόηση στην απερισκεψία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Μπορεί να νιώσεις σήμερα ότι οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει για να αλλάξεις την κατάσταση στα ερωτικά σου πέφτουν η μια μετά την άλλη στο κενό και η κατάσταση δεν αλλάζει. Ενώ έχεις ανάγκη να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιο έμπιστό σου άτομο, να πεις τον πόνο σου και κυρίως να σε καταλάβει, διστάζεις, μην φανείς κι αδύναμος/η. Καλό θα ήταν να μην ντραπείς γιατί αν μη τι άλλο θα ξαλαφρώσεις.
Σε σχέση: Προσπάθησε να ξεχάσεις σήμερα τα επαγγελματικά σου θέματα και να εστιάσεις στη σχέση σου, άλλωστε από αύριο θα τα ξαναπιάσεις. Αν αφήνεις να σε απασχολούν εφτά μέρες τη βδομάδα, τότε ποτέ δε θα χαλαρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Δε θα αποφύγεις το ψέμα σήμερα είτε εισπράττοντάς το από ένα πρόσωπο που εδώ και λίγο καιρό κυνηγάς, είτε λέγοντάς το προσπαθώντας να αποφύγεις ένα άλλο που δε σε αφήνει σε ησυχία. Κι ενώ στην πρώτη περίπτωση, θα το καταλάβεις αμέσως και θα ξενερώσεις, στη δεύτερη θα νιώσεις άσχημα, άσχετα αν μετά θα προσπαθήσεις να διώξεις τις ενοχές σου, υποστηρίζοντας ότι δεν είχες άλλα περιθώρια.
Σε σχέση: Προσπάθησε να καταλάβεις ότι καμιά φορά η αλήθεια είναι τελείως υποκειμενική και ο καθένας ερμηνεύει τα γεγονότα από την γωνία που τα βλέπει. Μην επιμένεις λοιπόν γιατί κι εσύ κι ο σύντροφός σου ίσως βλέπετε το ίδιο πράγμα αλλιώς.

Πηγή: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/82215-erotiko-oroskopio-29-11#ixzz3sscK4ctY


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ