Χιόνια και πλημμύρες στην Ήπειρο.(Photο και Video)

29 Νοεμβρίου 2015

Στο φουλ δουλεύουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Ηπείρου, καθώς από την πυκνή χιονόπτωση έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στα ορεινά χωριά της περιοχής.

αρχείο λήψης (4).jpg

Συγκεκριμένα στα λευκά έχουν ντυθεί τα χωριά της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και των Τζουμέρκων, ενώ σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας όλα τα συνεργεία επιστρατεύτηκαν για να καθαρίσουν οι δρόμοι από το χιόνι, το οδόστρωμα να μην είναι επικίνδυνο για τους οδηγούς και να μην αποκλειστούν χωριά.

αρχείο λήψης (3).jpg

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα άρχισε να πέφτει πυκνό χιόνι και στο Μέτσοβο, δημιουργώντας μια όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα, ενόψει και των Χριστουγέννων.

Πλημμύρισε η πόλη των Ιωαννίνων

Σοβαρά προβλήματα όμως έχουν δημιουργηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων από τις καταιγίδες που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την πόλη με αποτέλεσμα αρκετές αγροτικές εκτάσεις να έχουν πλημμυρίσει.

z11_631_355.JPG

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις εκτάσεις που βρίσκονται γύρω από την Εγνατία Οδό, ενώ οι αρχές έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στους παράδρομους του αυτοκινητόδρομου.

(φώτο από Ioannina24, Epirus TV)

star.gr


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ