Η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει Λόρκα

30 Ιανουαρίου 2013
Αφιέρωμα στον μεγάλο μας Μίκη Θεοδωράκη και το συμφωνικό μουσικό το έργο παρουσιάζει απόψε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τις συμφωνικές παρτιτούρες του συνθέτη θα εκτελέσει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, ενώ η Μαρία Φαραντούρη θα ερμηνεύσει «Lorca».  

Η συναυλία, επίσης, περιλαμβάνει τη «Ραψωδία για βαρύτονο και ορχήστρα εγχόρδων σε ποίηση Διονύση Καρατζά» με ερμηνευτή το βαρύτονο Δημήτρη Τηλιακό και τον Ιάκωβο Κολανιάν να συνοδεύει στην κιθάρα και το πρόγραμμα της βραδιάς συμπληρώνει η Σουίτα Μπαλέτου  «Les Amants de Teruel» (Οι εραστές του Τερουέλ).

Τα επτά τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Μαρία Φαραντούρη σε ποίηση Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα είναι μεταφρασμένα από τον Οδυσσέα Ελύτη και μελοποιημένα για φωνή, κιθάρα και συμφωνική ορχήστρα από τον Μίκη Θεοδωράκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτή την μοναδική αυτή παράσταση σήμερα 30 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σήμερα στις 20:30 στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης».

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 9,15,22 και 30 ευρώ, ενώ για τους φοιτητές, τους άνεργους και τα ΑΜΕΑ η τιμή είναι στα 5  και για τους άνω των 65 στα 8 ευρώ.  Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 210 7282367.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....