Pancake στο φούρνο

<div class="ingredients">
<div class="title"><strong>Αυτή η συνταγή προέρχεται από τη Γερμανία και αντί να φτιάχνουν πολλά μικρά pancakes επιλέγουν να φτιάξουν ένα μεγάλο το οποίο το ψήνουν στο φούρνο! Με λίγο μέλι και φυστίκια Αιγίνης γίνεται το ιδανικό πρωινό! </strong></div>
<div class="title"><strong><br /></strong></div>
<div class="title"><strong>Συστατικά</strong></div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>3 αυγά</li>
<li>100 ml γάλα 3,5% λιπαρά</li>
<li>100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.</li>
<li>1 φασόλι βανίλιας (μόνο τους σπόρους τους)</li>
<li>1 πρέζα αλάτι</li>
<li>20 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια</li>
</ul>
<p><strong>Για το σερβίρισμα</strong></p>
<ul>
<li>300 γρ. μέλι</li>
<li>κανέλα</li>
<li>φυστίκια Αιγίνης καβουρδισμένα </li>
</ul>
<p> </p>
<p><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></p>
<div class="text">
<p> </p>
<ul>
<li>Προθερμαίνουμε το φούρνο τους 200 βαθμούς.</li>
<li>Παίρνουμε ένα τηγάνι διαμέτρου 28 εκ. που να μπορεί να μπει και σε φούρνο.</li>
<li>Το βάζουμε μέσα στο φούρνο για να κάψει καλά.</li>
<li>Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα , το αλεύρι , τη βανίλια και το αλάτι και με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.</li>
<li>Περνάμε το μείγμα από ένα σουρωτήρι.</li>
<li>Αφαιρούμε το τηγάνι από το φούρνο και προσθέτουμε μέσα το βούτυρο και το ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού. Προσθέτουμε το μείγμα με το γάλα, στο τηγάνι και ξαναβάζουμε το τηγάνι στο φούρνο.</li>
<li>Ψήνουμε για 15-20 λεπτά .</li>
<li>Αφαιρούμε το pancake από το τηγάνι και σερβίρουμε με μέλι, κανέλα και φυστίκια Αιγίνης. </li>
</ul>
<p> </p>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα