Σαλάτα σελινόριζας

1 Δεκεμβρίου 2015

ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα της σελινόριζας
100 γρ. σελινόριζα, σε ψιλό ζουλιέν
30 γρ. καρότο, σε ψιλό ζουλιέν
90 γρ. μήλο πράσινο, σε ζουλιέν
20 γρ. μέλι
15 γρ. μουστάρδα με κόκκους
10 γρ. ξίδι μηλίτη
40 γρ. μαγιονέζα
40 γρ. γιαούρτι
εστραγκόν, ψιλοκομμένο
αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα της σελινόριζας
Σ'ένα μπολ ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ξύδι.

Αλατίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το εστραγκόν.

Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά περίπου, προσθέτουμε το εστραγκόν και σερβίρουμε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ