Κόρτνεϊ Κοξ: Χώρισε πριν τον γάμο της

2 Δεκεμβρίου 2015

Γάμο περιμέναμε, χωρισμός προέκυψε: περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον αρραβώνα της χώρισε μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η... δημοσιότητα!

Tον Ιούνιο του 2014, η Κόρτνεϊ Κοξ -που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της Μόνικα στη σειρά «Τα Φιλαράκια», την οποία στη χώρα μας μεταδίδει τα Σαββατοκύριακα το Starαρραβωνιάστηκε με τον 38χρονο ροκά των Snow Patrol, Τζόνι ΜακΝτέντ, μετά από δέκα μήνες σχέσης.

Μάλιστα, το πάλαι ποτέ ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω Twitter, «ανεβάζοντας» την ίδια φωτογραφία, υπό την λεζάντα «αρραβωνιάστηκα αυτήν» και «αρραβωνιάστηκα αυτόν», αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Κόρτνεϊ και ο Τζόνι το διέλυσαν λόγω της… δημοσιότητας: όπως αναφέρεται, η ηθοποιός προτιμούσε τις κοσμικές εξόδους και τα φλας, εν αντιθέσει με τον μουσικό που ήθελε να αποφεύγει τα κοσμικά.

«Απευθύνθηκαν σε ειδικό γιατί είχαν διάφορα θέματα και καβγάδιζαν αρκετά», είπε, στο Hollywoodlife, πηγή από το περιβάλλον τους και συνέχισε: «ο Τζόνι αποφάσισε ότι ήθελαν να χωρίσουν. Δεν είπε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία, αλλά, γενικά, ότι θέλει να επικεντρωθεί στην μουσική και πως δεν αντέχει τους καβγάδες».

 

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 38χρονος μουσικός μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτιτης πρώην αρραβωνιαστικιάς του, την περασμένη Πέμπτη...

 

www.star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...