Κάτι... τρέχει με Μπερμπάτοφ!

2 Δεκεμβρίου 2015

Πριν δύο μέρες ήταν η μια άγνωστη ομάδα από το Περού, σήμερα ομάδα του δεύτερου μισού της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Τι συμβαίνει;

 

Οι φήμες για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αρχίζουν και ενισχύονται όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Για το γεγονός αυτό φυσικά και υπάρχει λόγος.

 

Πρόκειται για τις πληροφορίες που υπάρχουν ότι στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος άσος, είχε μπει μία ρήτρα που του επέτρεπε να φύγει τον Γενάρη αν έρθει προσφορά σε ένα συγκεκριμένο ύψος ποσού στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Από την πλευρά του επίσημου ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται τίποτα απ όλα αυτά. Αυτό που βγαίνει από το στενό περιβάλλον του Δικεφάλου είναι ότι το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ έγινε με συνεννόηση απευθείας μεταξύ του παίκτη και συνεργατών του Σαββίδη στη Ρωσία και ελάχιστοι γνωρίζουν τους ακριβείς όρους του.

 

Το σίγουρο είναι ότι ο Βούλγαρος έχει πάρει πάρα πολλά από τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ προκαταβολικά.

 

Αξιοσημείωτο και φυσικά πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι η μεταγραφή του έγινε (και) στο πλαίσιο του εορταστικού χαρακτήρα που θέλει να δώσει στο 2016 ο Σαββίδης, καθώς ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής.

 

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το να φύγει ο Μπερμπάτοφ, μόλις μπει το νέο έτος, θα είναι μία τεράστια επικοινωνιακή ήττα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κι αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να πειστεί κανείς ότι όλα όσα έρχονται ως σενάρια από το εξωτερικό θα παραμείνουν σενάρια.


Πηγή: metrosport.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...