Η Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

2 Δεκεμβρίου 2015

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας γερμανός δημοσιογράφος δεν πίστευε στα μάτια του όταν «έπεσε» πάνω στην Καγκελάριο σε ένα σούπερ μάρκετ στο Βερολίνο.

Μάλιστα, περίμενε με υπομονή στην ουρά για να πληρώσει μαζί με τους υπόλοιπους πελάτες. Ο ανταποκριτής του ΤΙΜΕ στη Γερμανία, Σάιμον Σούστερ, δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε τη στιγμή ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Στη φωτό φαίνεται η Ανγκελα Μέρκελ να περιμένει στην ουρά του ταμείου, έχοντας μια σακούλα μαναβικής στο καρότσι της, συνοδευόμενη από δύο σωματοφύλακες

Όπως ομολογεί ο δημοσιογράφος, κανείς από τους πελάτες του καταστήματος δεν έδειχνε να εκπλήσσεται από την εικόνα της Άνγκελα Μέρκελ στο σουπερμάρκετ, ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο που επιχείρησε να την βγάλει φωτογραφία ή να τραβήξει μία selfie.

Ο ανταποκριτής του ΤΙΜΕ μιλώντας με την ταμία που εξυπηρέτησε την καγκελάριο έμαθε πως η Μέρκελ επισκέπτεται συχνα το  κατάστημα αφού της αρέσει να κάνει μόνη της τα ψώνια της.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ