Οι διαδηλώσεις για το Ασφαλιστικό

3 Δεκεμβρίου 2015

Γενική απεργία πραγματοποιούν σήμερα τα συνδικάτα, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό και τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Στην κινητοποίηση παίρνουν μέρος εργαζομένοι από τον ιδιωτικό και τονδημόσιο τομέα. 

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην πρωτεύουσα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία, ενώ δεν θα εκτελείται για όλη την ημέρα και το δρομολόγιο του μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και το αεροδρόμιο.

Τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας μένουν δεμένα από τις 00.01 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 23.59 το βράδυ της ίδιας ημέρας. Οι εργαζόμενοι, δε, στα νοσοκομεία απεργούν για δεύτερη ημέρα, ενώ στις κινητοποιήσεις, συμμετέχουν ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ 

10.58 Ξεκίνησε η συγκέντρωση των μελών του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

10.45 «
Καμιά αναμονή, αγώνας συνεχής, λαϊκή συμμαχία, αυτό είναι το μήνυμα και της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης», δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.


VIDEO - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ από realmedialive 

10.33
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Ομόνοια, με κεντρικό μήνυμα στην εξέδρα  «Όχι στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Κάτω οι φόροι».

Στην κινητοποίηση είναι παρών ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφέρει το 902.gr.10.30 Τέσσερις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, στη Θεσσαλονίκη.

www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa