Οι καλύτερες προτάσεις εξόδου για τα παιδιά σας!

Το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη ευκαιρία ξεκούρασης για μικρούς και μεγάλους. Αν θέλετε, λοιπόν, να περάσετε χρόνο με το παιδί σας διασκεδάζοντας, αλλά και μαθαίνοντας του πράγματα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στις προτάσεις του boro.gr και να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει! 

Θησέας και Αριάδνη στο θέατρο Badminton

Ο μύθος του Θησέα και της Αριάδνης ξαναζωντανεύει στο  θέατρο Badminton. Εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια συνθέτουν το παζλ της παράστασης «Θησέας και Αριάδνη στο νησί των Ταύρων» . Η παράσταση αφηγείται την ιστορία του μυθικού ήρωα Θησέα, γιου του βασιλιά Αιγέα και ιδρυτή της Αθήνας. Ο Θησέας, μετά από άθλους που εντυπωσιάζουν, ταξιδεύει στην Κρήτη και, με τη βοήθεια των Θεών και της όμορφης Αριάδνης, νικάει τον Μινώταυρο. Η πλοκή συναρπάζει: στην περιπέτεια συμμετέχει όλη η ελληνική μυθολογία – ήρωες, θνητοί, υπέροχα αλλά και φοβερά υπερφυσικά όντα και ασφαλώς οι Ολύμπιοι Θεοί. Από άθλο σε άθλο κι από πόλη σε πόλη υφαίνονται πλεκτάνες, μίση, πάθη, αλλά και φιλίες, κωμικά περιστατικά, έρωτες και πάνω απ’ όλα η αγάπη.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Ηλέκτρα Νικολούζου,
Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, Άννα Αθανασιάδη Αλέξανδρος Κεϊβανάη,
Αμαλία Κοσμά, Αλέξανδρος Λασκαράτος.

Κεντρική Σκηνή Θεάτρου Badminton, 2 Μαρτίου-28 Απριλίου

Τιμές εισιτηρίων: 9-15 ευρώ

«Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων»

Μια  παράσταση που μαθαίνει στα παιδιά να αναγνωρίζουν τα ηχοχρώματα και τα ωθεί να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο λαμβάνει χώρα στον Ελληνικό Κόσμο. Ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη που υπογράφουν το έργο έχουν βραβευτεί με το Α’ Κρατικό Βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού. Πρωταγωνιστές της παράστασης αυτής είναι  μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας κι ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους που  βάζουν τον κύριο Κιχ σε μια μαγική περιπέτεια.

Πρωταγωνιστούν:  Άγγελος Αγγέλου, Λευτέρης Ελευθερίου

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,  17 και 24/2, 3 και 10/3

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ παιδικό/7 ευρώ ενήλικες/28 ευρώ οικογενειακό

Απόκριες στο Μουσείου Γουλανδρή

Οι Απόκριες έχουν μπει για τα καλά και το Μουσείο Γουλανδρή το γιορτάζει προσκαλώντας τους μικρούς μας φίλους σε ένα ξέφρενο και συνάμα δημιουργικό πάρτυ! Στο αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες, να συμμετάσχουν στο αποκριάτικο γαϊτανάκι, να απολαύσουν κουκλοθέατρο και παράσταση ταχυδακτυλουργού, καθώς και να μεταμορφώσουν τα προσωπάκια τους κάνοντας face painting!Το μόνο που έχουν να κάνουν τα παιδιά είναι να φορέσουν την στολή τους και να φέρουν μαζί όλη τους τη διάθεση για διασκέδαση.

Ώρες λειτουργίας Μουσείου τις Κυριακές : 10.00 – 16.00
Ώρες αποκριάτικου προγράμματος : 10.30 – 15.00

Τιμή εισιτηρίου: ενήλικες και παιδιά 6€: περιλαμβάνει το αποκριάτικο πρόγραμμα και τις δύο μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου. Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν είσοδος

Είσοδος από Κέντρο ΓΑΙΑ (Όθωνος 100, Κηφισιά), Κυριακές 3,10 και 17 Μαρτίου

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα