Μαντίλα... καθυστέρησης για την Θ.Τζάκρη

4 Δεκεμβρίου 2015

Στο Ιράν, ως γνωστόν, οι γυναίκες επιβάλλεται να κυκλοφορούν με μαντίλα στο κεφάλι. Το πρόβλημα για την υφυπουργό Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, που συνόδευσε τον Νίκο Κοτζιά στο πρόσφατο ταξίδι του στο Ιράν, ήταν διπλό. 

Σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό”, αφενός έπρεπε να φορέσει μία κομψή –όπως αρμόζει στο στυλ της- μαντίλα κι αφετέρου να τη στερεώσει με τέτοιο τρόπο, που να αναδεικνύεται συγχρόνως και η ξανθή της κόμη.

Οπως αναφέρει η στήλη δεν ξέρουμε αν αυτό ήταν η αιτία που καθυστέρησε γύρω στο μισάωρο να κατέβει στο λόμπι του ξενοδοχείου στην Τεχεράνη, όπου την περίμενε η ελληνική αποστολή. Ομως ο κ. Κοτζιάς φέρεται να ήταν έτοιμος να την αφήσει με τη μαντίλα στο χέρι.

Τους Έλληνες κυβερνητικούς ανέμεναν στη δεξίωση που διοργάνωσε το εμπορικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας με επιχειρηματίες. Η υφυπουργός επιβιβάστηκε στο τσακ σε ένα από τα αυτοκίνητα της πομπής που θα οδηγούσε την ελληνική αντιπροσωπεία στην πρεσβεία μας αποφεύγοντας να ανταλλάξει το βλέμμα της μ’ εκείνο του υπουργού Εξωτερικών.

www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...