Πίτα του βοσκού

<div class="ingredients">
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>1 κιλό κιμάς χοιρινός</li>
<li>ελαιόλαδο για το σοτάρισμα</li>
<li>2 κρεμμύδια</li>
<li>2 καρότα</li>
<li>2 σέλερι</li>
<li>150-200 γρ. πελτέ ντομάτας</li>
<li>1 κ.σ. ζάχαρη</li>
<li>αλάτι</li>
<li>πιπέρι</li>
<li>1 κύβο βοδινό</li>
<li>3 κλωναράκια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο</li>
<li>330 ml μαύρη μπύρα</li>
<li>200 γρ. αρακά</li>
<li><a href="http://akispetretzikis.com/el/categories/ryzi-rizoto-kritharaki-patates/poyres-patatas">πουρές πατάτας για το σερβίρισμα</a></li>
</ul>
<p>Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<ul>
<li>Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα λαχανικά στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.</li>
<li>Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά.</li>
<li>Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον κιμά. Σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.</li>
<li>Σβήνουμε με την μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τον κύβο βοδινού και τον αρακά. Αφήνουμε να βράσει, μέχρι να στεγνώσει.</li>
<li>Τέλος, προσθέτουμε και το δεντρολίβανο.</li>
<li>Βάζουμε τον κιμά σε ένα πυρίμαχο σκεύος και από πάνω βάζουμε τον πουρέ που έχουμε ετοιμάσει σε γραμμές με τη βοήθεια του κορνέ.</li>
<li>Ψήνουμε στο γκριλ, στους 200-220 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.</li>
</ul>
<p> </p>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα