Πού θα ακούσω καλή μουσική το τριήμερο;

Και γι αυτό το τριήμερο οι μουσικές σκηνές της πόλης μας παρουσιάζουν τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις τους για να επιλέξουμε. Όμορφες μελωδίες, αγαπημένοι καλλιτέχνες και τραγούδια που δεν έχουμε ξεχάσει ή που τώρα θα μάθουμε είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να απολαύσετε αυτό το Σαββατοκύριακο αν αποφασίσετε να βγείτε έξω!

O Ορφέας Περίδης στην Αρχιτεκτονική

Από την Παρασκευή 22 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή ο Ορφέας Περίδης, ο πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, θα βρίσκεται στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Ορφέα Περίδη, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται δύο νέοι καλλιτέχνες, η Εύα Ατματζίδου και ο Αλέξανδρος Ιακώβου. Ώρα έναρξης 22:30. Είσοδος μ ε ποτό: 12 ευρώ.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, Πειραιώς 116 (δεξιά στον ΟΤΕ), Γκάζι, 2109014428, 2103420842, 6978185871

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Koo Koo

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τους «Mr.Highway Band» σε ένα πρόγραμμα εναλλακτικών επιλογών και πολλών εκπλήξεων. Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους πιο σημαντικούς και επιτυχημένους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, σε μια περίοδο αναζητήσεων και πειραματισμών δίνει βήμα σε μια μπάντα που αν και βρίσκεται στα πρώτα της μουσικά βήματα μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις. Ώρα έναρξης: 22:30. Είσοδος με ποτό: 12 ευρώ.

KOO-KOO Ιάκχου 17, Γκάζι, 2103450930

Η Νατάσα Μποφίλιου στο Κύκλος Stage

Από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η Νατάσα Μποφίλιου ανεβαίνει στη σκηνή του «Κύκλος Stage». Ένα χρόνο μετά τις sold out παραστάσεις  των “Ημερών του Φωτός”, του δίσκου που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και με τη φόρα μιας μεγάλης περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, επιστρέφουν στην Αθήνα,  για το πολυαναμενόμενο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, με μια  παράσταση που αποδεικνύει ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα. Ώρα έναρξης 22:30.  Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Κύκλος Live Stage, Ιερά Οδός 74, Βοτανικός (Είσοδος από Κασσάνδρας 23)

Οι Χαΐνηδες sto Gagarin!

Mε προσκεκλημένη την ομάδα χορού και ακροβασίας “Κι Όμως Κινείται” γιορτάζουν την Άνοιξη στο Gagarin 205 με μια πολυπρόσωπη παράσταση που κινείται απ’ το εκστατικό πανηγύρι, μέχρι τη μυσταγωγική τελετή.

Δονούμενες χορδές και αιωρούμενα σώματα συμπλέκονται αρμονικά, οικοδομώντας ένα πολύχρωμο κόσμο αναπαραστάσεων, ένα καλειδοσκόπιο, για να εξερευνήσουν την απλότητα του όλου που κρύβεται πίσω από την πολλαπλότητα των μορφών. Τους «Χαΐνηδες» αποτελούν οι: Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, φωνή), Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (ακουστική κιθάρα, φωνή), Μαρία Κώτη (φωνή), Αλέξης Νόνης (νταούλι, νταρμπούκα, νταφ, καχάν), Δημήτρης Μπρέντας (πλήκτρα, καβάλι, κλαρίνο, γκάιντα), Αντώνης Σκαμνάκης (μπάσο), Μιχάλης Νικόπουλος (μπουζούκι, μαντολίνο, λαούτο, φωνή), Τάκης Κανέλλος (ντραμς), Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα) & Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο).

Tο Σάββατο 23 Μαρτίου. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

 

 

 

Σχετικά άρθρα