Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

4 Δεκεμβρίου 2015

Με τίτλο «Γερμανική πρόταση για φόρο περιουσίας!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η«Αγορά». 

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την εισήγηση της Bundesbank για την επιβολή έκτακτης εισφοράς στους πολίτες υπερχρεωμένων χωρών της ευρωζώνης, όπως η Ελλάδα, και καταγράφει τα ερωτήματα και την ανησυχία παραγόντων της αγοράς για τη σκοπιμότητα του ελληνικού περιουσιολογίου. 

Επίσης η «Αγορά»

• δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον εκλογικό πυρετό στη Νέα Δημοκρατία και αποκαλύπτει τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Καραμανλή-Τζιτζικώστα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη. Παράλληλα, φιλοξενεί συνέντευξη του υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ., Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος δηλώνει: «Φταίμε και οι τέσσερις για το φιάσκο των εκλογών».
• αποκαλύπτει ότι οι δανειστές δεν δέχονται την αύξηση εργοδοτικών εισφορών που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν νέες μειώσεις 40% στις συντάξεις. 

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Μεταφορών και ΔικτύωνΧρήστου Σπίρτζη, ο οποίος δηλώνει: «Ο Βασίλης Λεβέντης θα μπορούσε να μας παράσχει στήριξη» και του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος τονίζει: «Αν στηρίξω την κυβέρνηση θα γκρεμιστεί η Ενωση Κεντρώων».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος ΠαπανδρέουΘόδωρος Ρουσόπουλος,Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της ΒουλήςΠαναγιώτης Λιαργκόβας

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ