Ο κύριος Κοτσίφης κέρδισε προσκλήσεις από το boro.gr

Ο κύριος Δημήτρης Κοτσίφης είναι ο τυχερός αναγνώστης του boro.gr που κέρδισε προσκλήσεις για τις δύο παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη και μας έγραψε λίγα λόγια για το πώς πέρασαν εκείνος και η οικογένειά του.

“Χάρη σε σας παρακολούθησα με μέλη της οικογένειάς μου δύο παραστάσεις,  την παιδική ”Αίσωπος. Κάτι θέλει να μας πει…” της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Θέατρο Κιβωτός και τα ”Ερωτικά γράμματα” με την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα.
Και οι δύο παραστάσεις ηταν καταπληκτικές! Ειδικά στη δεύτερη απολαύσαμε τις εξαιρετικές ερμηνείες της κυρίας Ρουγγέρη και του κυρίου Νίκου Δαφνή. Σας ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση των προσκλήσεων κι εύχομαι στο μέλλον να ξανασταθώ τυχερός και να ξανακερδίσω για άλλες θεατρικές παραστάσεις σας!”

Μία παράσταση που προτείνει ο κύριος Κοτσίφης για τους φίλους του boro.gr

“I am what I am” του Τάκη Ζαχαράτου, στο θέατρο Αλίκη. Είναι απίστευτος,  φανταστικός μίμος. Μιμείται πολλούς αλλά καλύτερα από όλους την Ρένα Βλαχοπούλου. Γέλασα πάρα πολύ. Ενδιαφέρον μου φάνηκε ότι βγάζει όλη την παράσταση μόνος του και είναι ακούραστος.

Και μία παιδική παράσταση που σύμφωνα με τον κύριο Κοτσίφ δεν πρέπει να χάσετε:

Η “Αργοναυτική εκστρατεία” στο ΘΕΑΤΡΟΝ του Ελληνικού Κόσμου. Ήταν ωραία τα κοστούμια και τα σκηνικά. Με πολύ ενδιαφέρον θέμα και πολύ μεγάλη και πλούσια παραγωγή. Ήταν μια παράσταση που δεν την βλέπουν μόνο παιδιά αλλά και μεγάλοι. Με εντυπωσίασε!

Σχετικά άρθρα