Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για το μέλλον του στο λιμάνι !

5 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΛΛΑ ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον Αργεντινό άσο και τους "ερυθρόλευκους"!

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Εστεμπάν Καμπιάσιο, είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό του ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ένας άριστος επαγγελματίας, που ήταν σε απίστευτη κατάσταση παρά τα 35 του χρόνια και με διάθεση να παίξει μεγάλη μπάλα στο Λιμάνι.

Μιλάμε τώρα για έναν ποδοσφαιριστή που έχει σηκώσει το μεγαλύτερο... κατσαρολικό στην Ευρώπη και έχει παίξει στο τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο για διαδοχικά χρόνια!

Παρόλα αυτά, συνεχίζει να θέλει να παίζει μπάλα, σαν μικρό παιδί!

Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν τον είδαν στο παιχνίδι εναντίον του Παναιγιάλειου!

Όταν μέχρι το τέλος του αγώνα έτρεχε, μάρκαρε, πίεζε, ήθελε την μπάλα στα πόδια, σε ένα παιχνίδι που είχε ολοκληρωθεί προ πολλού και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα για να πάνε για μπάνιο!

Ο Καμπιάσο έδειξε ακόμα μία φορά την κλάση του και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα παιχνίδια και δεν είναι τυχαία όσα έλεγαν μετά τη λήξη του αγώνα άνθρωποι που βρίσκονται πολλά χρόνια κοντά στην ομάδα...

Θέλετε να μάθετε τι; Πως μπορεί να υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ο Καμπιάσο με τον Ολυμπιακό, αλλά με την παρουσία που έχει στο Λιμάνι από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα, έχει στο τσεπάκι την ανανέωση το ερχόμενο καλοκαίρι!

 

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa