Παραλίγο χήρα η Τζένιφερ Άνιστον στο μήνα του μέλιτος

6 Δεκεμβρίου 2015

Τον μήνα του μέλιτος που έκαναν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού δεν τον λες και… ευοίωνο, καθώς εκτός από την καλεσμένη τους που πνίγηκε, παραλίγο να πεθάνει και ο γαμπρός!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τζάστιν Θερού σε εμφάνιση του στην εκπομπή «Live With Kelly And Michael», τοscuba diving που έκανε στα νησιά Βora Bora, παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή, καθώς βρέθηκε στα βαθειά χωρίς αρκετό οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί.

Ο 44χρονος σταρ, περιέγραψε ότι είχε κάνει κάποιες προπονήσεις και καταδύσεις πριν την παραλίγο μοιραία κατάδυση, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να αλλάξει εκπαιδευτή.

Με το που έφτασαν σε ένα πολύ βαθύ σημείο, ο Τζάστιν συνειδητοποίησε πως η ένδειξη του οξυγόνου στη μπουκάλα ήταν κόκκινη, κάτι που σημαίνει πως μπορούσε ανά πάσα στιγμή να τελειώσει!

Αποτέλεσμα ήταν να πανικοβληθεί, καθώς τόσο ένας φίλος του που ήταν δίπλα, όσο και ο ίδιος ο εκπαιδευτής, έπαθαν…  επίσης πανικό μόλις το είδαν!

«Τα μάτια του φίλου μου έλεγαν ξεκάθαρα κάτω από το νερό: “Ω θεέ μου θα πεθάνεις!”. Το μυαλό μου τα έχασε».

Ο εκπαιδευτής, δίχως να χάσει χρόνο, του έδωσε έναν αναπνευστήρα για επείγουσα ανάγκη, αν και για να τον βάλει αναγκάστηκε να πιει μεγάλη ποσότητα νερού!

Αργότερα έμαθε, πως ο εκπαιδευτής δεν ήθελε να τον ανεβάσει πάνω, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο αφού είχαν απομακρυνθεί πολύ από το καράβι και θα ήταν δύσκολο να κολυμπήσουν ως εκεί στην επιφάνεια του νερού.

star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ