"Ζεσταίνουν" τα τρακτέρ οι αγρότες

7 Δεκεμβρίου 2015

Όλα τα είχανε στο Μέγαρο Μαξίμου, τα αγροτικά μπλόκα τους έλειπαν για να ολοκληρωθεί το σκηνικό. Όπως μαθαίνω, οι αγρότες ετοιμάζονται να στήσουν τα τρακτέρ τους κατά μήκος των εθνικών οδών-για αρχή- στα μέσα Ιανουαρίου, αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” στην εφημερίδα ΣΤΑ ΝΕΑ.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Καρδίτσα με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μπλόκων από όλη τη χώρα.

Φυσικά ξεχώρισε για ακόμη μία φορά η πληθωρική φυσιογνωμία του «κόκκινου» αγροτοσυνδικαλιστή και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Βαγγέλη Μπούτα, ο οποίος ήταν και οικοδεσπότης της σύσκεψης.

Φαίνεται λοιπόν πως οι αγρότες δεν πείθονται από τις υποσχέσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου ότι θα προστατευτούν, παρά τις αλλαγές που αναμένονται στον τρόπο φορολόγησης τους.

Και γιατί να πειστούν; Εδώ δεν πληρώθηκαν την Παρασκευή οι προγραμματισμένες επιδοτήσεις, ενώ εκκρεμεί και το εάν θα εφαρμοστεί η τροπολογία για την επιστροφή των ενισχύσεων «Χατζηγάκη». 

 

www.enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...