Οι μουσικές παραστάσεις του Σαββατοκύριακου!

Τώρα που ο καιρός ανοίγει προσφέρεται για νυχτερινές εξορμήσεις στα μουσικά στέκια της πόλης. Αγαπημένοι καλλιτέχνες -Έλληνες και ξένοι- και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει περιλαμβάνονται στο μουσικό μενού του τριημέρου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος στο Ρυθμός Stage

O Θάνος Μικρούτσικος ανεβαίνει με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στη σκηνή του Ρυθμός για τα Σάββατα του Απρίλη (6, 13, 20, 27). Η μορφή της παράστασης για φωνή και πιάνο δεν είναι μια εύκολη φόρμα, ούτε όμως είναι μια «φτωχή»μουσική πράξη όπως νομίζουν μερικοί. Ο Μικρούτσικος και το πιάνο του –προέκταση των χεριών και της καρδιάς του όπως γράφτηκε εύστοχα από σοβαρούς κριτικούς – είναι ιδανικός ερμηνευτής  για αυτή τη φόρμα. Και όπως λέει ο ίδιος«μόνο με τη Ρίτα μπορώ να κάνω αυτή τη μουσική πράξη σήμερα, γιατί διαθέτει σπουδαία φωνή για μεγάλο φάσμα τραγουδιών, απίστευτη σκηνική παρουσία, αλλά και την απαραίτητη πειθαρχία που απαιτείται.

Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38

Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

 Ο Vassilikos στο Σταυρό του Νότου

Την Παρασκευή 5 και 12 Απριλίου ο Vassilikos επιστρέφει σε έναν αγαπημένο του χώρο, στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Oι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής του χρυσού δίσκου Vintage, o Leonard Cohen.Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του Βασιλικού και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του. Ο Βασιλικός παρουσιάζει ζωντανά ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και μας συστήνει ξανά όλα εκείνα τα τραγούδια που δημιούργησε καθώς και εκείνα που τον δημιούργησαν.

Ώρα εναρξης: 10.30μμ

Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος – Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975, www.stn.gr

Είσοδος: 12€ με μπυρα/κράσι

 

Misia στο Gazarte

Η σύγχρονη ιέρεια των fados η αέρινη Misia έρχεται για δύο βράδια στο Gazarte Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Aπριλίου Η σύγχρονη ιέρεια των fados, η έξοχη και γοητευτική Misia έρχεται στις 6 και στις 7 Απριλίου στην Αθήνα για να μας παρασύρει με την φωνή και την ερμηνεία της σε υπέροχα μουσικά ταξίδια με αφετηρία την Πορτογαλία και προορισμό κάθε γειτονιά του κόσμου. Μία φωνή που “κόβει την ανάσα”, ερμηνείες που ακουμπούν στο συναίσθημα και στο πάθος. Θα μοιραστεί μαζί μας, τραγούδια και ιστορίες για τη θάλασσα, τον παθιασμένο έρωτα, τη νοσταλγία, την ζωή των πιο ταπεινών, και τα παντοτινά όνειρα των ανθρώπων απ’οπου κι αν προέρχονται. Θα είμαστε εκεί, να τραγουδήσουμε μαζί της, στην γλώσσα της καρδιάς και της μουσικής.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

6/04: ώρα έναρξης: 22.00

7/04: ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων A ζώνη:  50€ Β ζώνη:  40€ Γ ζώνη:   30€ Όρθιοι:   20€

 

Σχετικά άρθρα