3 μουσικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις!

 

Πλούσια είναι και για αυτό το τριήμερο η πολιτιστική ατζέντα. Αγαπημένοι έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στις μουσικές σκηνές της πόλης χαρίζοντας μας τις μελωδίες και τα τραγούδια τους. Με τέτοιες επιλογές δεν υπάρχει λόγος να μείνετε μέσα!Καλή διασκέδαση!

H Πατρίσια Κας στο θέατρο Badminton

Η Πατρίσια Κας έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton, την Παρασκευή14 Ιουνίου, παρουσιάζοντας -με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από τον θάνατο της Εντίθ Πιαφ- ένα μεγάλο αφιέρωμα στη φωνή που σφράγισε την ιστορία του γαλλικού τραγουδιού.Η παράσταση «Η Κας ερμηνεύει Πιαφ» είναι, όπως δηλώνει η ίδια η Πατρίσια Κας, ένας φόρος τιμής σε μια διαχρονική καλλιτέχνιδα που πάντα θαύμαζε, το soundtrack μιας ζωής γεμάτης πάθος. Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:30, 40, 50, 60,75 ευρώ

Προπώληση:viva.gr , 11876, abcd.gr ,210 8840600

καταστήματαPUBLIC, FORTHNET, βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

 

O Michel Legrand  στο Gazarte

O περίφημος Γάλλος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής βρίσκεται στην Αθήνα για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Gazarte την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου . Για δύο βράδια θα έχουμε μπροστά μας, σε απόσταση αναπνοής, έναν ζωντανό θρύλο να παίζει τη μουσική που έγραψε για σπουδαία φιλμ, με αποκορύφωμα εκείνη για τις «Ομπρέλες του Χερβούργου». Αλλά και το μοτίβο από την ταινία «The Go Between», το τραγούδι «I will wait for you», το «Windmills of your mind» και πολλά ακόμα, όχι απλώς αγαπημένα αλλά συνώνυμα των πιο ειλικρινών συναισθημάτων μας.

Gazarte,Βουτάδων32-34,Γκάζι
Ώραέναρξης:22.00
Τιμές:  εισιτηρίων

Aζώνη:70€
Βζώνη:60€
Γ:ζώνη:50€
Όρθιοι: 35€

 

Ο Μανώλης Λιδάκης στο Passport

Ο Μανώλης Λιδάκης, επιστρέφει στον Πειραιά, για μία μόνο βραδιά, στο PassPort, το Σάββατο 13 Απριλίου, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό του Πειραιά το νέο του δίσκο «Β’ Ανάγνωση», με τον Σταύρο Ξαρχάκο.  Χρειάζεται θάρρος για να ερμηνεύσεις σε δεύτερη ανάγνωση, τραγούδια σφραγισμένα από μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Νίκο Ξυλούρη, την Βίκυ Μοσχολιού και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος μας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος εμπιστεύεται τα σημαντικά αυτά τραγούδια σε έναν μόνο τραγουδιστή. Φιλική συμμετοχή: Γιώτα Νέγκα. Ώρα έναρξης: 21.00 Είσοδος: 12 ευρώ(bar)-20 ευρώ(τραπέζι)

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Flocafe Πειραιά & on line www.viva.gr

 

 

Σχετικά άρθρα