Ταρτάρ σολομού

<p><strong>Ο πιο νόστιμος τρόπος για να δώσεις στον οργανισμό σου τ' απαραίτητα  Ω-μέγα  λιπαρά! </strong></p>
<p><strong>Υλικά συνταγής</strong></p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>300 γρ.</strong> <span>φρέσκο σολομό φιλέτο</span></span></li>
<li><span><strong>150 γρ.</strong> <span>καπνιστό σολομό</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αβοκάντο</span></span></li>
<li><span><strong>1/2 </strong><span>λεμονί χυμό και ξύσμα</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>μαγιονέζα</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>τρυφερά φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους πολύ ψιλοκομμένα</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>σχοινόπρασο</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>άνηθο</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>πιπέρι φρεσκοτριμμένο</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>ελαιόλαδο</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Παγώνουμε το σολομό στην κατάψυξη για να σφίξει για 30'. Τον ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε τον καπνιστό σολομό και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι καθώς και το ξύσμα. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε τα υλικά. Παγώνουμε το ταρτάρ στο ψυγείο. Το σερβίρουμε σε τσέρκι να φορμαριστεί.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span>argiro.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα