Βούιξε η πιάτσα: "Φεύγει από ΑΕΚ ο Πογιέτ";

8 Δεκεμβρίου 2015

Πάνω που πήγε να βρει την ησυχία του λίγο το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και να επικεντρωθούν όλοι με το αγωνιστικό σκέλος και όχι με οτιδήποτε άλλο πλην αυτού, άρχισαν πάλι τα σενάρια...

Που θέλουν τον Πογιέτ να βρίσκεται στη λίστα ομάδας από τοπ πρωτάθλημα, καθώς ήδη η δουλειά του έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς στην "Ένωση".

Το ίδιο σενάριο, μάλιστα, θέλει τους άνθρωπους του ΑΕΚ να έχουν προνοήσει σχετικά και να έχουν βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του...

Ξέρετε τι λέει ο Σκύλος για όλα αυτά; Παραμύθια!

Όχι δηλαδή ότι ο Πογιέτ δεν κάνει καλή δουλειά στην "Ένωση", που βγαίνει και στο γήπεδο σιγά - σιγά. Και η περίπτωσή του, αλήθεια είναι, βρίσκεται στα μπλοκάκια ακρετών ομάδων.

Αλλά αυτή την περίοδο δεν τρέχει τίποτα, από καμιά ομάδα, για τον Ουρουγουανό!

Ο οποίος όντως είναι πολύ καλός προπονητής, με γνωστό όνομα σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν έχει προλάβει να βγάλει και μάτια με την ΑΕΚ!

Η ομάδα του έχει στρώσει, αποδίδει καλά, αλλά οι σύλλογοι από τοπ πρωταθλήματα, δεν θέλουν πυροτεχνήματα αλλά να δούνε πορεία!

Αν δηλαδή η ΑΕΚ συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος τη σεζόν, τότε σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Πογιέτ.

Αυτή την περίοδο δεν τέχει τίποτα, λέει ο Σκύλος, άσχετα από το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει σε όλη την πιάτσα...

πηγη: sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ