Μουσικές προτάσεις για όλα τα γούστα!

Οι μουσικές μας προτάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο -και κάτι παραπάνω- δε θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο. ACTIVE MEMBER, Σταμάτης Κραουνάκης, Μίλτος Πασχαλίδης και Καβαλερία Ρουστικάνα στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Προτάσεις για όλα τα γούστα, απλά διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο!

Οι Active Member στο Βοτανικός Live Stage

Το δημοφιλέστερο low bap συγκρότημα παραμένει ιδιαίτερα ενεργό μουσικά, ακόμα και μέσα σε τέτοιους «ανταριασμένους καιρούς» και γιορτάζει τα 20α του γενέθλια με μια συναυλία στις 27/04 που αναμένεται να ξεπεράσει τις 5 ώρες. Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia υποδέχονται παλιούς και νέους φίλους τους και προσφέρουν σημαντικές μουσικές και στιχουργικές στιγμές από τη σκηνή του hip hop.

Ώρα έναρξης: 8μ.μ

Τιμές εισιτηρίων: 15€. Προπώληση (8, 12€): Τζίνα (Πανεπιστημίου 57), Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), www.ticketpro.gr, www.viva.gr, www.ticketarena.gr, www.123tickets.gr

Βοτανικός, Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, τηλ.: 210-3473835

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Socialista

Για μια Τρίτη ακόμα ο Μίλτος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στις 10:00μ.μ στη σκηνή του Socialista. Με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής, κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από τον Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από τον Θάνο Μικρούτσικο στον Μάρκο Βαμβακάρη. Φυσικά, δε λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα -όπως η «Λίμνη», η «Φωτιά μου»και το «Σ’ τα είπα όλα»- μέχρι αυτά που κυκλοφόρησαν πριν από τρεις μήνες, στο «Ξένοι σ’ έναν τόπο που αλλάζει».

Είσοδος ελεύθερη

Socialista Bar, Τριπτολέμου 33, Γκάζι, τηλ.: 210-3474733

«Καβαλερία Ρουστικάνα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η όπερα του Πιέτρο Μασκάνι ανεβαίνει από την Κυριακή 25/04 και για τέσσερις ακόμα βραδιές (ως τις 28/04). Διαδραματίζεται το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, με ερωτικά μπλεξίματα και μονομαχίες μέσα από τη ματιά ενός ανερχόμενου σκηνοθέτη, του Αλέξανδρου Ευκλείδη. Επιπλέον για πρώτη φορά σε παράσταση της Λυρικής Σκηνής θα χρησιμοποιηθούν ψηφιακά σκηνικά που υπογράφουν η Εβίτα Γαλανού και ο Τόμας Βολεμπέργκερ.

Ώρα έναρξης 8μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: από 15 (φοιτ.) έως 40 ευρώ


Θέατρο Ολύμπια – Εθνική Λυρική Σκηνή, Ακαδημίας 59-61,
τηλ. 210-3662100

«Η αγκαλιά η μεγάλη» στη Χελώνα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η παρέα του της Σπείρας συνεχίζουν το μεγάλο τους ταξίδι που έχει ξεκινήσει απ’ τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ένα μουσικό ταξίδι αγάπης και συντροφικότητας. Μαζί τους οι Κρινιώ Νικολάου και Αναστασία Έδεν.

Ώρα έναρξης: 10μ.μ

Τιμές: 15€, 10€ (νεανικό). Ποτό 7€, μπίρα ή κρασί 4€

Χελώνα, Δεκελέων 26 (στάση μετρό Κεραμεικός)

τηλ.: 2169002000-1

Σχετικά άρθρα