Apple Rye Punch

10 Δεκεμβρίου 2015

Τι θα χρειαστείτε:

6 φλιτζάνια μηλίτη
750 ml ουίσκι
20-30 σταγόνες Angostura Μπίτερ
340 – 680 αλκοολούχο μηλίτη
πάγο

Τι θα κάνετε: Ανακατέψτε το μηλίτη, το ουίσκι και το μπίτερ σε ένα μεγάλο μπολ. Αυτό το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και δύο ημέρες πριν από το σερβίρισμα. Λίγο πριν το σερβίρισμα, ανακατέψτε τον αλκοολούχο μηλίτη. Σερβίρετε με πάγο. 

mama365

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ