Φαήλος για τα περί «αξύριστης χήρας» και το σάλο που προκλήθηκε: Ήταν μαύρο χιούμορ

10 Δεκεμβρίου 2015

Στον χαρακτηρισμό «αξύριστη χήρα» που είχε κάνει για τον σύντροφο του Μηνα Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη αναφέρθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, έναν χαρακτηρισμό ο οποίος ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε ότι επρόκειτο για «μαύρο χιούμορ», ενώ δήλωσε ότι είναι αντίθετος στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

«Εγώ έκρινα μια δημόσια συμπεριφορά, που ήταν ότι ένας άνθρωπος επί 69 χρόνια έχει επιλέξει να είναι γνωστός μόνο για το ταλέντο του και να μην προβάλει ποτέ, να μην έχει κάνει μισή δήλωση και ξαφνικά ακούω όλο αυτό το πράγμα. Αυτό έκρινα εγώ. Με μαύρο χιούμορ θα μου πεις; Αλλά στην Ελλάδα είμαστε. Δεν ασχολήθηκα ούτε με την σεξουαλική επιλογή οποιουδήποτε που είναι δικαίωμα του» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Να στο πω πιο απλά. Κι εγώ έχω στο περιβάλλον μου και φίλους και πελάτες που έχουν αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι η αντζέντα που υπάρχει πίσω από αυτό όταν προβάλλεται με αυτό τον τρόπο, από αυτούς που διαχειρίστηκαν».

Ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε επίσης ότι είναι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Το τρένο του συμφώνου συμβίωσης έχει από πίσω ένα βαγόνι που είναι η υιοθεσία. Εκεί υπάρχουν κάποια θέματα».

 

huffingtonpost.gr

 

 

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας