Η κάρτα ταρώ της ημέρας (11/12) είναι οι Εραστές. Τι σημαίνει υατό για τα ζώδια;

11 Δεκεμβρίου 2015

Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα  της  μικρής και της μεγάλης Αρκάνας, κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής της, όσο και αν για την προέλευσή της έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά!

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αποκρυφιστική μέθοδος, η τράπουλα ταρο, μας αποκαλύπτει  καθημερινά τα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε!
 
Η ερμηνεία της κάρτας Ταρώ  Εραστές!
 
Η κάρτα αυτή συνδυάζει δυο θέματα. Δείχνει μια μεγάλη εμπειρία στον έρωτα, αλλά ταυτόχρονα μας τονίζει πως αυτό το στάδιο συνδέεται με μια αναγκαία απόφαση που πρέπει να πάρουμε σήμερα: την απάρνηση του προηγούμενου τρόπου ζωής (το πατρικό σπίτι, την εργένικη ζωή, τα πολλά φλερτ) και την ξεκάθαρη ομολογία της μιας και μόνης αγάπης. Μόνο αυτό το στάδιο θα οδηγήσει στην καταλυτική εμπειρία που αντιπροσωπεύουν οι Ερωτευμένοι.
 
Μπορεί επίσης να δείχνει πως πρέπει να λάβουμε αναγκαίες αποφάσεις που δεν έχουν σχέση με τον έρωτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, σημαίνει πως πρέπει να αποφασίσουμε με όλη την καρδιά μας, χωρίς μνησικακία και χωρίς να «κρατήσουμε πισινή». Η κάρτα μας συμβουλεύει πως σήμερα πρέπει να αποκτήσουμε μια ξεκάθαρη άποψη που θα καθορίσει και θα κατευθύνει την περαιτέρω συμπεριφορά μας.

Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.

astrologos.gr
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...