Πού θα ακούσω καλή μουσική το Σαββατοκύριακο;

Καλή ελληνική και ξένη μουσική περιλαμβάνει το μουσικό μενού του τριημέρου. Αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπάμε. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και περάστε όμορφα!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Κύκλο

Για μία μοναδική και τελευταία παράσταση του «Καλοριφέρ» για την χειμερινή σεζόν, έρχεται ο Φοίβος Δεληβοριάς την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Κύκλος Live Stage. Αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη απαρτίζουν ένα πρόγραμμα που σημείωσε επιτυχία το χειμώνα που μας πέρασε στις αθηναϊκές σκηνές.

Πληροφορίες: Kyklos Live Stage, Ιερά Οδός 74, Βοτανικός, (είσοδος από Κασσάνδρας 23), 210 3424 299, είσοδος 15€ (με ποτό).

 

Ο Μανώλης Λιδάκης στο Ρύθμος Stage

Το Σάββατο 18 Μαΐου ο Μανώλης Λιδάκης ανεβαίνει ξανά στο Ρυθμός Stage για την μουσική παράσταση «Β’ Ανάγνωση». Ο Μανώλης Λιδάκης «ξαναδιαβάζει» τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που αγαπήθηκαν και σημάδεψαν γενιές Ελλήνων. Αυτά τα τραγούδια, αναμεμειγμένα με ερμηνείες σε «Α’ Ανάγνωση» από το πλούσιο ρεπερτόριό του και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του, θα γεμίσουν το στο Ρυθμός Stage για δύο βραδιές.

Πληροφορίες: Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, 210 9750060, www.rythmos-stage.gr , στις 10.30 μ.μ., είσοδος 12€ (με μπίρα/κρασί).

 

Ondatrópica  στο Gazarte

Είναι από τις συναυλίες που ήδη μπαίνουν ψηλά στη λίστα μας με τις πιο ενδιαφέρουσες βραδιές της φετινής σεζόν. Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, βρετανός παραγωγός Will Holland a.k.a. Quantic, έρχεται για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας, αυτή τη φορά με τους Ondatrópica, συμπράτοντας με τον ανεπανάληπτο Κολομβιανό μουσικό Mario Geliano, τη δύναμη πίσω από την μπάντα Frente Cumbiero. Στις 17 και στις 18 Μαΐου θα βρίσκονται στο Gazarte για δύο εκρηκτικά βράδια.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: A ζώνη: 35€, Β ζώνη: 30€, Όρθιοι: 20€

 

 

 

Σχετικά άρθρα