Αυτούς θέλει να "φάει" ο Αλαφούζος!

12 Δεκεμβρίου 2015

Τα όσα διέρρευσαν από το γεύμα των Ζέκα, Κοτσόλη, Μπεργκ και Λαγού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ίσως... ωχριούν μπροστά σε αυτό που άκουσαν από τον διοικητικό ηγέτη της "πράσινης" ΠΑΕ οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας...

Το ότι τους είπε να τα δώσουν όλα για τη 2η θέση, διαβεβαιώνοντάς τους πως ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί εξαιτίας των δικαστικών του περιπετειών, ήταν βέβαια ένα από τα "ντεσού" του δείπνου. Δεν ήταν όμως το μοναδικό ή αν θέλετε το μόνο σημαντικό...

Ο Σκύλος έμαθε πως ο Γιάννης Αλαφούζος έπιασε εξ απήνης τους παίκτες με ένα θέμα που έθιξε ή καλύτερα με μια ερώτηση που έκανε!

Τι τους ρώτησε;

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βοκόλο!

Οι "διόσκουροι" του ποδοσφαιρικού τμήματος του Τριφυλλιού, ο ένας ως γενικός αρχηγός και ο άλλος ως τεχνικός διευθυντής φαίνεται πως δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες στο Κορωπί και ο Αλαφούζος έστειλε το "μήνυμα".

Οι άλλοτε συμπαίκτες κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι οτι θα μακροημερεύσουν και οι διεργασίες που γίνονται στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" ίσως να μην είναι τελείως άσχετες με την πιθανή αναδιοργάνωση στο ποδοσφαρικό τμήμα, εφόσον φύγουν Φύσσας-Βόκολος.

Για να δούμε...

πηγη: sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ