Κυκλοφόρησε το τελευταίο γυμνό Playboy

13 Δεκεμβρίου 2015

Στα περίπτερα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής το τελευταίο τεύχος που περιέχει γυμνό του ιστορικού Playboy, καθώς το περιοδικό έχει ήδη ανακοινώσει πως κάνει τη μεγάλη «στροφή» και το σταματά.

Είναι το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου 2016, με εξώφυλλο την Πάμελα Άντερσον, την σεξοβόμβα των '90s, που έχει κοσμήσει πολλές φορές τις σελίδες του. 

Γυμνή φωτογράφηση στις εσωτερικές σελίδες κάνει και το μοντέλο Κρίστι Γκάρετ. 

Κλείνει έτσι ένας κύκλος 62 ετών για το περιοδικό, ενώ το συγκεκριμένο τεύχος αναμένεται να αποκτήσει συλλεκτική αξία και να κατακτήσει μια θέση μεταξύ των ιστορικών κυκλοφοριών.
«Το Playboy ήταν φίλος με το γυμνό, και το γυμνό ήταν φίλος του Playboy, για δεκαετίες. Η σύντομη απάντηση είναι: οι εποχές αλλάζουν», ήταν η φράση των υπευθύνων του περιοδικού όταν ανακοίνωσαν τον περασμένο Οκτώβριο την απόφασή τους. 

Το Playboy ιδρύθηκε το 1953 από τον Χιου Χέφνερ και από τις σελίδες του έχουν περάσει ολόγυμνες σταρ όπως η Μέριλιν Μονρό, η Ούρσουλα Άντρες, η Κιμ Μπάσιντζερ και η Ντρου Μπάριμορ. 

Ακόμα έχει φιλοξενήσει συνεντεύξεις ανδρών όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ο Τζίμι Κάρτερ και ο Τζον Λένον, στην τελευταία του εμφάνιση πριν δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με τους New York Times, η κυκλοφορία του Playboy έχει πέσει από τα 5,6 εκατ. τεύχη του 1975 στα περίπου 800.000 αυτή την περίοδο.

www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ