ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟΚ! Τον τελειώσε ο Αρνεσεν!

13 Δεκεμβρίου 2015

Νέο δημοσίευμα της «Ole» φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη που ανήκει στον ΠΑΟΚ και παρουσιάζει «τελειωμένη» τη μετακίνηση του στη Ρασίνγκ.

Συγκεκριμένα ο Λουίς Μπελβεδέρε σε μία τοποθέτηση του τόνισε μεταξύ άλλων για το μέλλον του Φακούντο: «Ο Φακούντο θα έρθει στο Μπουένος Άιρες, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα στις 4 Ιανουαρίου».

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ένας σημαντικός παράγοντας για τον επαναπατρισμό του Αργεντινού είναι το γεγονός ότι η γυναίκα του είναι έγκυος και θέλει να επιστρέψει στη χώρα του ταγκό για να γεννήσει, γεγονός που έκανε τον ίδιο φευγάτο από το Αζερμπαϊτζάν Περέιρα να ψαχτεί για την επιστροφή του στη χώρα του.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο ατζέντης του τον πρότεινε στη Χιμνάσια Λα Πλάτα και στη Γοδόι Κρουζ, ωστόσο φαίνεται ότι η Ρασίνγκ ήταν αυτή που κέρδισε τη «μάχη» διεκδίκησης του.

Προφανώς και σε περίπτωση που ο Περέιρα συνεχίσει οριστικά στη Ρασίνγκ, θα είναι μία απόφαση που έχει παρθεί και με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει.

 

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ