«Άφαντος» ο υπερτυχερός που κέρδισε 15,5 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ

14 Δεκεμβρίου 2015

Τον μεγάλο τυχερό της χθεσινής κλήρωσης του Tζόκερ, που κέρδισε 15,5 εκατομμύρια ευρώ, αναζητούν από χθες το βράδυ στα Βραχνέικα της Πάτρας.

Πάντως, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο, Όλγα Κορδά, σημείωσε πως δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός. «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών-Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στη συνέχεια φεύγουν», λέει.

Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνέικων, σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά Τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

hotdoc


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...