Φονικά Μυστικά: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Τρίτης (15/12) -Video

14 Δεκεμβρίου 2015

Την ιστορία του Βασίλη που μεγαλώνει με τα αδέλφια του σε μια οικογένεια που μοιάζει σαν όλες τις άλλες θα παρουσιάσει η εκπομπή «Φονικά Μυστικά» με την Άννα Δρούζα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 23:00.

Οι ισορροπίες στην οικογένεια του Βασίλη αλλάζουν όταν ο πατέρας  φεύγει αφήνοντας πίσω την οικογένεια να δίνει αγώνα επιβίωσης. Τα δυο αδέλφια γίνονται μια γροθιά. Στην  ψυχή του Βασίλη όμως η ζήλια για τον μικρότερο αδελφό  φουντώνει αν και ο ίδιος προσπαθεί να μην την αφήσει να καταστρέψει τη σχέση τους. Όταν η Φωτεινή μπαίνει  στη ζωή του η προσοχή του στρέφεται σε εκείνη. Ο έρωτας του για τη Φωτεινή, τη γυναίκα της ζωής του, είναι σαρωτικός και πολλές φορές βίαιος. Η υπέρμετρη ζήλια του δεν τον αφήνει να χαρεί ούτε την γέννηση του παιδιού τους. Η ζήλια γίνεται εμμονή και σαρώνει τα πάντα, τη σχέση με τη γυναίκα του αλλά και τον αδελφό του και η εξέλιξη είναι συγκλονιστική. 

Πώς μπορεί η οικογένεια να εντοπίσει τα σημάδια και να προλάβει το κακό πριν η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου;

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν ο Αθανάσιος Δουζένης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής-Ψυχιατροδικαστικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και ο Γιώργος Τζεφεράκος, ψυχίατρος.

 

ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Με την Άννα Δρούζα

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Έρευνα-κείμενα: Μαρία Ζαχαροπούλου

Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +122148+25681 - adTechUnit 0
Γεια σας εδώ και ενα χρόνο έχω σχέση με...
Γιατί οι φίλες μου έχουν σχέση και εγώ όχι;
Νιώθετε έξω από κάτι που έχουν κοινό οι...
Μυθομανία: Γιατί κάποιοι άνθρωποι λένε συνέχεια ψέματα;
Ο κάθε άνθρωπος με το δικό του τρόπο...