Ποδηλατοδρομία για… σέξι γυναίκες στην Αθήνα!

Bόλτα με ποδήλατο, αποκλειστικά για κορίτσια!

Για πρώτη φορά στην Αθήνα, μια βόλτα στο κέντρο της πόλης αποκλειστικά για κυρίες. Πάρτε το ποδήλατό σας, βάλτε το πιο όμορφα φόρεμα ή την πιο στυλάτη φούστα σας, τις γόβες σας κι ελάτε να χαρείτε μια ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας.

Με αφετηρία την “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, το πρώτο Athens Skirt Ride θα ξεκινήσει την Κυριακή, 26 Μαϊου, στις 11:00 το πρωί. Η διαδρομή – πάντα σε χαλαρό ρυθμό και γιορταστική διάθεση – θα περάσει από το ιστορικό κέντρο, θα συνεχίσει στην Ερμού για να κατευθυνθεί προς τη Φιλελλήνων κι από κει στην Αποστόλου Παύλου. Μέσω του πεζόδρομου της Ερμού, περίπου μία ώρα αργότερα θα επιστρέψουμε στην αυλή της “Τεχνόπολις” για το δεύτερο καφεδάκι της ημέρας.

Με το  Αthens Skirt Ride, θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς… τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να… ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει – δηλαδή… πάντα!

Πάρτε λοιπόν την καλύτερη διάθεσή σας, φορέστε τα πιο όμορφα ρούχα σας κι ελάτε! Σας περιμένουμε σε μια εντελώς διαφορετική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας γιατί η απάντηση στην κρίση και την γκρίνια μπορεί και πρέπει να είναι… σέξυ!

 

 

Πηγή: mbike.gr

Σχετικά άρθρα