ΤΕΛΟΣ ο Νίνης ! Δείτε που θα πάρει μεταγραφή !

15 Δεκεμβρίου 2015

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο SportDog - Ποιο είναι το "θέμα" τού Στραματσόνι με τον διεθνή άσο και τον διώχνει από τον Παναθηναϊκό; Τι σχεδιάζει για το μέλλον του ο ποδοσφαιριστής;

Μέρες μετράει στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης, καθώς είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει αφήσει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός αποστολής τον Έλληνα άσο, ο οποίος έχει πάρει το "μήνυμα" ότι δεν πρόκειται να πάρει ευκαιρίες από τον Ιταλό.

Ο νεαρός κόουτς είναι λάτρης της προσήλωσης των παικτών στην αμυντική λειτουργία και θεωρεί πως ο διεθνής μέσος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον τομέα στον βαθμό που επιθυμεί.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζητάει από τους παίκτες του να εφαρμόζουν πιστά το πλάνο του και να μην ξεφεύγουν καθόλου από την τακτική που έχει ορίσει πριν από τα ματς. Ο Ιταλός πιστεύει, λοιπόν, ότι ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι "υπάκουος" στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του μέσα στο γήπεδο.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει παραγκωνίσει τον Έλληνα άσο και του έχει δείξει την πόρτα της εξόδου.

Την ίδια στιγμή, ο παίκτης παρουσιάζεται να είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και ψάχνεται για την επόμενη ομάδα του. Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο Σωτήρης Νίνης κοιτάζει περισσότερο επιλογές στο εξωτερικό και επιθυμία του είναι να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη σε κάποιο καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ