ΤΕΛΟΣ ο Νίνης ! Δείτε που θα πάρει μεταγραφή !

15 Δεκεμβρίου 2015

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο SportDog - Ποιο είναι το "θέμα" τού Στραματσόνι με τον διεθνή άσο και τον διώχνει από τον Παναθηναϊκό; Τι σχεδιάζει για το μέλλον του ο ποδοσφαιριστής;

Μέρες μετράει στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης, καθώς είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει αφήσει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός αποστολής τον Έλληνα άσο, ο οποίος έχει πάρει το "μήνυμα" ότι δεν πρόκειται να πάρει ευκαιρίες από τον Ιταλό.

Ο νεαρός κόουτς είναι λάτρης της προσήλωσης των παικτών στην αμυντική λειτουργία και θεωρεί πως ο διεθνής μέσος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον τομέα στον βαθμό που επιθυμεί.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζητάει από τους παίκτες του να εφαρμόζουν πιστά το πλάνο του και να μην ξεφεύγουν καθόλου από την τακτική που έχει ορίσει πριν από τα ματς. Ο Ιταλός πιστεύει, λοιπόν, ότι ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι "υπάκουος" στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του μέσα στο γήπεδο.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει παραγκωνίσει τον Έλληνα άσο και του έχει δείξει την πόρτα της εξόδου.

Την ίδια στιγμή, ο παίκτης παρουσιάζεται να είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και ψάχνεται για την επόμενη ομάδα του. Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο Σωτήρης Νίνης κοιτάζει περισσότερο επιλογές στο εξωτερικό και επιθυμία του είναι να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη σε κάποιο καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Thomas Fuller
Η Σκέψη της ημέρας
Thomas Fuller