Φήμες για τεράστια επιστροφή στον Παναθηναϊκό!

15 Δεκεμβρίου 2015

Την ώρα που το σενάριο της επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να παίζει δυνατά σε συγκεκριμένα Μέσα ενημέρωσης, φαίνεται ότι μία άλλη μεγάλη κίνηση ετοιμάζεται από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Ο σκοπός της διοίκησης του Τριφυλλιού είναι να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό και στο πλαίσιο αυτό λέγεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ομάδα ένας άνθρωπος που δεδομένα θα προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών.

Πρόκειται για "μεταγραφή" που δε θα αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά διοικητικό πόστο ή σημαντική θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μιλάμε, βεβαίως, για παλαίμαχο άσο, που έχει αγαπηθεί όσοι λίγοι από τον κόσμο του συλλόγου και πλέον δε δεσμεύεται με κάποια ομάδα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που έχει γνωρίσει αμέτρητες στιγμές δόξας και με την Εθνική ομάδα, να αντικαταστήσει κάποιο από τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων που εξετάζονται από τη διοίκηση.  

πηγη: sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...