1ο Zumba® Charity Festival στο Ελληνικό!

Διασκεδάζουμε, γυμναζόμαστε και… ιδρώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε… Είναι για καλό σκοπό!
Χορεύουμε δυνατά, ρυθμικά …

Γυμναζόμαστε με πάθος…

Ακούμε δυνατά την καλύτερη μουσική και το διασκεδάζουμε…

Βρισκόμαστε κοντά στην θάλασσα, διότι καλοκαίρι και εκγύμναση δίχως το θαλασσινό αεράκι να ανεβάζει τη διάθεση και την αδρεναλίνη, δεν λέει…
ΕΝΤΑΣΗ, ΠΑΘΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΡΥΘΜΟΣ… ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ZUMBA®!
Το 1ο Zumba® Charity Festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Baseball στην πρώην Αμερικανική Βάση στο Ελληνικό!
Στο 1ο Zumba® Charity Festival περισσότεροι από 100 instructors θα μας καθοδηγήσουν στο πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα χορευτικής γυμναστικής που δημιουργήθηκε ποτέ! Γιατί το Zumba® Fitness είναι ένας απίστευτος συνδυασμός γυμναστικής, χορού και πάρτυ!
Το Προπονητικό Κέντρο Baseball, που έχει φιλοξενήσει στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλα φεστιβάλ, ενδείκνυται για την άνεση που προσφέρει στο κοινό καθώς ο χώρος διαθέτει εξέδρα, γκαζόν, ειδικούς χώρους στάθμευσης, κ.α. παροχές που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Εκτός όμως από διασκέδαση που θα μας προσφέρει το  Zumba® Charity Festival, θα έχει και ένα ιδιαίτερο σκοπό: την ενίσχυση του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση*, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), το οποίο έχει αναδείξει τεράστιο κοινωνικό έργο. Πιο συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο “Σπίτι της Σκελετικής Υγείας”, ένα πρότυπο κέντρο σκελετικής υγείας.
Χορός, γυμναστική, θετική ενέργεια, μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις θα πλαισιώνουν την μεγάλη γιορτή Zumba® Fitness που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Baseball (στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση στο Ελληνικό).
Εσείς βάζετε τα αθλητικά σας παπούτσια, τη διάθεσή σας να διασκεδάσετε και να γυμναστείτε… μα πάνω απ΄όλα την πρόθεση να ενισχύσετε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό μέσα από τη συμμετοχή σας! Οι διοργανωτές θα φροντίσουν για όλα τα υπόλοιπα!
*Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση (www.osteocare.gr) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο έχει αναδείξει μεγάλο κοινωνικό έργο μέσα από τις δράσεις του. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 24.000 δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας, πάνω από 3.000 δωρεάν εξετάσεις κύφωσης-σκολίωσης και πολλές άλλες εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους. Αποτέλεσμα της πολύχρονης αυτής προσπάθειας ήταν να κατακτήσει το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 186 χώρες, στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.
Ημέρα & Ώρα:

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Έναρξη: 19.00
Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 6€

Ταμείο: 8€
Σημεία προπώλησης:

Ticket Services-Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)- Τηλ.: 210 7234 567 

Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) | Τηλ.: 210 3608 366- 210 3608 366

Καταστήματα Public

Enzzo de Cuba – Αγ.Παρασκευής 70-72, Μπουρνάζι-Περιστέρι | Τηλ.: 210 5782 610 -210 5782 610

Rock around the Clock, Χάλκης1 – Πλ. Πετρούπολης

Online: www.ticketservices.gr, www.tickethouse.gr, www.ticketarena.gr, www.ticketpro.gr, http://123tickets.gr

Σχετικά άρθρα