Τι λένε τα άστρα σήμερα, Τετάρτη 16/12;

16 Δεκεμβρίου 2015

Σελήνη στον Υδροχόο εξάγωνο με Ήλιο στις 9.16 π.μ.

Ασφαλής μέσα στην ανασφάλειά σου

Από το πρωί ως το απόγευμα η μέρα έχει ρυθμό, η αισιοδοξία πρυτανεύει και το μυαλό δραπετεύει εύκολα σε ευχάριστες περιπέτειες. Μπορεί να έχεις συχνές μετακινήσεις και πολλά ραντεβού, ενώ η έκφραση των συναισθημάτων σου σήμερα είναι ανακουφιστική και για σένα και για τους άλλους. Ειλικρίνεια, αμεσότητα, ανεξαρτησία και ευθύτητα χαρακτηρίζουν τη μέρα, οπότε εκμεταλλεύσου την αν υπάρχει κάτι που πρέπει να βγει προς τα έξω.

Σελήνη στους Ιχθύες στις 7.46 μ.μ.

Η έλξη για το ανεκπλήρωτο

Προς το βράδυ το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύες σε κάνει πιο ρομαντικό, πιο ζεστό, πιο φιλεύσπλαχνο. Αναζητάς την ηρεμία και η ισχυρή σου διαίσθηση σε προειδοποιεί. Πολύ δημιουργικό βράδυ, ερωτικό και πάνω απ όλα βράδυ που σου δίνει την ικανότητα να αναγνωρίζεις την πραγματική αξία των πάντων.

Υδροχόε και Τοξότη, ως το απόγευμα είσαι ενεργητικότατος και απολαμβάνεις μια γεμάτη και δημιουργική μέρα.

Δίδυμε, Ζυγέ, Κριέ και Λέοντα, πετάς σήμερα στην κυριολεξία και προς το βράδυ αφήνεσαι σε όλα αυτά που χρειάζονται να επεξεργαστείς με το νου σου.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε, Αιγόκερε, Καρκίνε και Σκορπιέ, μετά από μια κουραστική μέρα αλλά ικανοποιητική στο έπακρο, το βράδυ, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει με όποιον και ό,τι επιθυμείς.

astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ