ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ρίχνει πυρηνικά ο Ιβάν στην Τούμπα!

17 Δεκεμβρίου 2015

Έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στον ΠΑΟΚ είναι ο Σαββίδης, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ παρουσιάζεται απογοητευμένος από τη φετινή παρουσία της ομάδας, ενώ έχει πολλά παράπονα και από τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Γι΄ αυτό είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα που θα φέρουν σημαντικές αποχωρήσεις. Ποιοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση;

Αρχικά, σε διοικητικό επίπεδο, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι αναμένεται, ανεξάρτητα από την πορεία της ομάδας, να γίνει αντικατάσταση του προέδρου, με τον Αγγελίδη είτε να αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ είτε να αξιοποιείται σε κάποιο άλλο πόστο.

Μόνο τυχαία δεν είναι, άλλωστε, η πρόσληψη του Βεζυρτζή, αλλά και η παρουσία του Κούδα στο διοικητικό συμβούλιο, με τον τελευταίο να εκτιμάται ότι σύντομα θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην ΠΑΕ.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Άρσεσεν, ο οποίος απολαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Τούντορ, για τον οποίο υπάρχει η εκτίμηση ότι την έχει γλιτώσει λόγω κάποιων τελευταίων καλών αποτελεσμάτων.

Αυτό που λέγεται είναι ότι αν ο Κροάτης δεν καταφέρει στα επόμενα παιχνίδια να πάρει νίκες, θα δει την πόρτα της εξόδου από τον Σαββίδη. Και σε αυτό το ενδεχόμενο το πιο πιθανό, με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι να αποχωρήσει πακέτο με τον Άρνεσεν που αποτελεί δική του επιλογή.

Αυτές είναι οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό του Σαββίδη και μάλιστα γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο σοβαρές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υλοποιηθούν άμεσα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζεται ήδη η επόμενη μέρα, με τον Βεζυρτζή να έχει δεδομένα σε αυτή ενεργό ρόλο.

Δεν μπορεί να αγνοηθεί, άλλωστε, το γεγονός ότι μόλις ανέλαβε δουλειά στην ΠΑΕ, δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Μία σημαντική τοποθέτηση που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής ούτε από τον αθλητικό διευθυντή ούτε από τον προπονητή του ΠΑΟΚ...
 

πηγη: sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ