Οι συναυλίες του... Σαββατοκύριακου!

7 Ιουνίου 2013


Ο Σύλλογος Πολιτιστική Παρέμβαση Πεντέλης σε συνεργασία με το Αστεροσκοπείο Πεντέλης, διοργανώνουν συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:30. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ρόνη Γανιάρη (τραγούδι), Αντώνης Μυτακίδης (κιθάρα), Μανώλης Μπαρδάνης (κιθάρα), Βασίλης Δραμουντάνης (μαντολίνο).

Εισητήριο: 5 ευρώ.

Πριν τη μουσική παράσταση θα προηγηθεί διάλεξη από τον αστρονόμο κ Ματσόπουλο και μετά το τέλος της παράστασης αστρονομική παρατήρηση από το μεγάλο τηλεσκόπιο.

Ποιος είναι ο Λουδοβίκος των Ανωγείων: Σπούδαζε οικονομικά όταν το 1979 γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι στα Ανώγεια, που είχε επιλέξει για τις Μουσικές Γιορτές του. Ο συνθέτης τον άκουσε να τραγουδά ένα βράδυ με το μαντολίνο και τους φίλους του και την άλλη μέρα του έδωσε το τηλέφωνό του, με το "Χατζιδάκις" γραμένο με δύο "γιώτα". Ο Λουδοβίκος τον ρώτησε γιατί και του είπε πως τα "ήτα" τον παχαίνουν! Ο Χατζιδάκις τον έμαθε πώς να κάνει ζωγραφική γράφοντας τραγούδια από τότε μέχρι σήμερα!

Κυριακή 7 Ιουνίου 

Συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά και του Λουκιανού ΚελαηδόνηΤελευταία ημέρα του φεστιβάλ Αναιρέσεις 2013 με τους Φοίβο Δεληβοριά και Λουκιανό Κηλαηδόνη στο ένα stage και τους Jazzmataz, Electrobalkana, Swing Shoes & Sugahspank στο άλλο! Η συναυλία πραγματοποιείται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,Ιερά Οδός 54 στο Βοτανικό.

 

ΠΗΓΗ: athinorama.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....