ΝΔ: Εκλογές στην σκιά του Καραμανλή

18 Δεκεμβρίου 2015

Η συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Απόστολο Τζιτζικώστα που αποκάλυψε η «Αγορά», στην συνέχεια η διαρροή στήριξης από τον πρώην Πρωθυπουργό στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και οι αποκαλύψεις για τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την περίοδο των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους δανειστές το καλοκαίρι, μονοπώλησαν την τελευταία εβδομάδα τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνουν σαφείς αποστάσεις από τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, τον Απόστολο Τζιτζικώστα να δηλώνει στον realfm 97,8 ότι «ο Κώστας Καραμανλής ότι έχει να πει, το λέει ευθέως» ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τονίζει πως τον τιμά η στήριξη του πρώην Πρωθυπουργού.

Όσον αφορά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού διευκρίνισαν ότι έγιναν στο παρελθόν και πρόσθεσαν ότι πάντα έβαζε πάνω απ όλα το εθνικό συμφέρον και γι αυτό τον λόγο όταν είναι κρίσιμες οι στιγμές για την χώρα παρεμβαίνει και επικοινωνεί με τον εκάστοτε Πρωθυπουργό.

Ο Κώστας Καραμανλής που ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές, συναντήθηκε χθες στο πολιτικό του γραφείο, με τον πρόεδρο του Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» , Μενέλαο Δασκαλάκη ο οποίος μαζί με τα μέλη της ΚΕΦΕ έχει αναλάβει το βάρος της εκλογικής διαδικασίας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός θέλησε να ενημερωθεί για την πορεία της προετοιμασίας καθώς δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να υπάρξει ένα νέο φιάσκο.

Την ίδια στιγμή ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Θ. Ρουσόπουλου που υποστήριξε μιλώντας στον Βήμα Fm πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαρακτηριστικά ηγέτη και παράλληλα πρόσθεσε ότι «η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη ΝΔ».

www.enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ