Μοντέλα ποστάρουν στα social και... θησαυρίζουν

18 Δεκεμβρίου 2015

Πόσα χρήματα κερδίζετε ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία δική σας φωτογραφία; Τίποτα. Αν όμως ήσασταν ένα από τα κορυφαία μοντέλα τότε ίσως η επικοινωνία με τους διαδικτυακούς σας φίλους να σας έκανε και πλουσιότερους.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν κάνει για τη δύναμη που έχουν τα μοντέλα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι η Κένταλ Τζένερ, η Κάρα Ντελεβίν και η Τζίτζι Χαντίντ κερδίζουν από 125.000 έως και 300.000 δολάρια για να ποστάρισμα, καθώς μόνο την Κένταλ Τζένερ την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί τα 65 εκατομμύρια άτομα.

Αυτό υποστήριξε ο Φρανκ Σπανταφόρα, πρώην διευθυντής casting και ιδρυτής της εφαρμογής D'Marie Archive, μιλώντας στο CR Fashion Book. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ακόμα και τα μοντέλα που δεν έχουν δεκάδες εκατομμύρια followers κερδίσουν ένα καθόλα αξιοπρεπές ποσό για κάθε «χορηγία» που ποστάρουν στα social media.

Έτσι μοντέλα, «δεύτερης σειράς», όπως η Κάρλι Κλος, η Μπεχάτι Πρίνσλου και η Μιράντα Κερ, μπορεί να κερδίσουν για κάθε ποστάρισμά τους από 25.000 έως 50.000 δολάρια.

www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ