Κάμερον: Έτοιμος να βοηθήσει την ΕΕ στην ασφάλεια των συνόρων

18 Δεκεμβρίου 2015

Έτοιμος να βοηθήσει τους Ευρωπαίους εταίρους του να διασφαλίσουν τα σύνορα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον στη σύνοδο κορυφής των ηγετών των χωρών-μελών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Βρετανός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι χώρες της ΕΕ χρειάζεται να συνεργαστούν πιο συστηματικά και να μοιράζονται τα δεδομένα που διαθέτουν όσον αφορά στην ασφάλεια των αερομεταφορών, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της παραμονής της χώρας του στους κόλπους της ΕΕ, ο Κάμερον άφησε να εννοηθεί ότι το δημοψήφισμα θα μπορούσε να διεξαχθεί εντός του 2016.

 "Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που θα επιτύχουμε κάτι πραγματικά σημαντικό, αλλάζοντας θεμελιωδώς τις σχέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου με την ΕΕ και δίνοντας τελικά μια απάντηση στις ανησυχίες του βρετανικού λαού" σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι "έθεσα την καταληκτική ημερομηνία για το δημοψήφισμα στα τέλη του 2017. Ήθελα πάντα να δώσω στον εαυτό μου χρόνο, για να το κάνω σωστά. Αυτό που μετρά είναι η ουσία".

www.enikos.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +122596+3163 - adTechUnit 9
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...