Hangover 3: Γιατί κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Τι είναι αυτό που αναζητούν οι θεατές στην ταινία hangover; Γιατί και το Ηangover 3 σημειώνει τόση επιτυχία; Aξίζει να την παρακολουθήσουμε;  Για άλλη μια φορά ο κριτικός κινηματογράφου Χρήστος Μήτσης ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσε να μας δώσει τις σωστές απαντήσεις:

Είναι η ταινία με τα περισσότερα εισιτήρια στην Eλλάδα και  κάνει πολλά εισιτήρια γιατί είναι κωμωδία και η κωμωδία είναι  εμπορικό είδος.  Οι δυο προηγούμενες ταινίες ήταν πολύ επιτυχημένες οπότε ο θεατής σκέφτεται… “Αφού ξέρω ότι θα γελάσω, γιατί να μη δω και το τρίτο μέρος;”

Η αντροπαρέα μπλέκεται σε νέες περιπέτειες. Το νούμερο 2 ήταν περισσότερο ριμέικ παρά σίκουελ της πρώτης ταινίας, συνέβαιναν δηλαδή τα ίδια γεγονότα, αλλάζοντας μόνο τον τόπο, η πρώτη στο Λας Βέγκας και η άλλη στην Άπω Ανατολή.

Πλέον δεν ξυπνάνε μετά από hangover χωρίς να γνωρίζουν που βρίσκονται, αλλά μπλέκουν σε μια άλλου είδους περιπέτεια: Ένας μαφιόζος απαγάγει ένα φίλο τους και απειλεί να τον σκοτώσει. Και αυτοί, πρέπει να επιστρέψουν κάποια κλοπιμαία.

Είναι μια πιο υποτονική ταινία, δεν είναι τόσο αστεία αλλά έχει κάποια πολύ καλά ξεσπάσματα κυρίως με τον Ζακ Γαλιφιανάκη. Αλλά αυτοί που ξέρουν τις ταινίες θα γελάσουν αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο οι άλλες δύο.

Σχετικά άρθρα