Ο Τσίπρας ξαναπήγε θέατρο με την Μπέτυ - Ποια παράσταση είδαν

20 Δεκεμβρίου 2015

Στο θέατρο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, για δεύτερη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών, ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Και αυτή τη φορά, όπως και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου όταν και βρέθηκε στην ειδική πρεμιέρα του θεατρικού έργου του Λάκη Λαζόπουλου, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να παρακολουθήσει μια κωμωδία.

Το θεατρικό έργο «Το Δάνειο» το οποίο παίζεται στο θέατρο του Νέου Κόσμου είναι έργο του καταλανού Τζόρντι Γκαλθεράν με το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Τουρνουά Σύγχρονου Καταλανικού Θεάτρου της Τζιρόνα τον Νοέμβριο του 2011.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του θεάτρου, «πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία με αναπάντεχη εξέλιξη και με θέμα επίκαιρο όσο ποτέ στην Ισπανία –αλλά και στην Ελλάδα– της οικονομικής κρίσης: Ο Αντόνιο ζητά να πάρει ένα δάνειο, αλλά η μόνη εγγύηση που διαθέτει είναι… ο λόγος της τιμής του. Μπροστά στην επίμονη άρνηση του διευθυντή της τράπεζας να του το χορηγήσει, ο επίδοξος δανειολήπτης απειλεί τον τραπεζίτη ότι… θα “πηδήξει” τη γυναίκα του, αφού το μοναδικό του όπλο είναι η ακαταμάχητη έλξη που ασκεί στις γυναίκες».

Το έργο σκηνοθετούν οι Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και Παντελής Δεντάκης και πρωταγωνιστούν σε αυτό οι Μιχάλης Οικονόμου και Γιάννης Σαρακατσάνης.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...